/Sibiu/Scoala

Școala Postliceală Sanitară Hygeia

Calea Cisnădiei 50, Sibiu 557260, România

Școala Postliceală Sanitară Hygeia
Scoala
4.4
18 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4HX+H9 Sibiu, România
+40 369 131 136
scoalahygeia.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Max Goldstein
Max Goldstein2 ani în urmă
Nu vreau sa denigrez prin aceasta recenzie dar domnii/doamnele de la aceasta ,,scoala,, au mari probleme cu comunicarea si bunul simt.La telefon nu raspunde nimeni sau iti dau ocupat,pe FB iti raspund in scurt si scarba,de parca esti ultimul cersetor.
Adrian fratila
Adrian fratila2 ani în urmă
Este prima Scoala sanitara din Romania care le da eleviilor sansa de a se dezvolta Professional SI personal ! Eu ca psiholog sunt de acord cu acest proiect
Catalina Stetiu
Catalina Stetiu2 ani în urmă
Am dorit sa ma dezvolt personal prin acumularea de cunostinte in domeniul asistentei medicale si astfel am ajuns sa ma inscriu la Scoala Postliceala Hygeia.
Inca de la inceput, reprezentantii acesteia au dat dovada de prefesionalism si o comunicare eficienta .
Am primit toate informatiile necesare si procesul de inscriere a fost foarte usor . Deasemenea, desi desfasuram o activitate adiacenta, am avut parte de sustinere si flexibilitate privind programul scolar, primind materiale de curs pe mail cat si explicatii ulterioare ori de cate ori a fost necesar.
Profesorii care predau in cadrul unitatii scolare sunt adevarati profesionisti, orientati catre nevoile elevilor, comunicativi si cu o atitudine empatica , deschisa.
Scoala are in derulare program de practica in cadrul unei clinici din Germania, iar in perioada 11 iulie -18 iulie 2021 am luat parte la un stagiu de pregatire in clinica partenera.
Printre punctele forte de mentionat cu privire la stagiul de practica efectuat in Germania, as mentiona:
- o foarte buna organizare a deplasarii noastre acolo si a cazarii,
- buna organizare a timpului si turelor de serviciu
- proactivitate privind gasirea de solutii in vederea imbunataririi starii de sanatate a pacientilor
- acces la resurse materiale, aparatura, logistica, orice alte materiale necesare in vederea obtinerii de rezultate specifice
- posibilitate de a invata si aplica tehnici moderne de nursing si tratament
- posibilitatea de a invata si opera aparatura medicala performanta, menita sa usureze activitatea zilnica si sa mentina starea de bine a pacientului ( cat mai non-invazive)
- cursuri teoretice de initiere cu personal calificat
- cursuri saptamanale de limba germana , specifice activitatii zilnice de nursing si tratament
- echipe tinere, dinamice, cooperative si foarte deschise la integrarea practicantilor
- persoana de contact desemnata pentru orice probleme organizatorice legate activitatea si sederea parcticantilor in Germania

Totul complet diferit de sistemul medical romanesc.

Catalina C.
Mihaela Kieltsch
Mihaela Kieltsch2 ani în urmă
'" Scoala e o cladire cu patru pereti in care se afla viitorul". Lon Watters
Mersul la scoala este in primul rand o investiste in viitorul oricaruia dintre noi.
Am ales aceasta scoala Postliceala Sanitara pentru baiatul meu deoarece competentele temeinice ale profesorilor reprezinta valorile centrale ale dezvoltarii fiecarui viitor asistent medical profesionist.
Mihai popovici
Mihai popovici2 ani în urmă
Cand am decis ca doresc sa devin Asisten Medical am vizitat toate scolile postliceale sanitare in Sibiu. Am fost foarte dezamagit. Unele scoli au personal foarte nepasator, lipsite de copmportament adecvat, alte scoli promit lucruri ca te trimit in practical dar nick nu au contracts cu institution in strainatate, etc. Singura Scoala sanitara din Sibiu care se pare ca e copiata de alte scoli sanitare si in plus ca se si Tine de cuvint si iti ofera practica in Germania din 2012!! va multumesc ca imi Dati o Sansa de face practica in clinica foarte faimoasa in Germania, sa invat lucruri pe care in Romania nicicodata nu am cum si und sa le inveti si in plus de Asta am devenit un om "deschis la mine". Scoala Hygeia Este Pionier in Sibiu in educatia Professionala DAR SI Personala !! celalte scoli sunt dar niste copiatori si de la ei nu am ce sa invat!
Misu damian
Misu damian2 ani în urmă
Am fost in practica intro clinica in Germania si ce am invatat acolo nici nu ma gandeam ca exista: Tehnici de comunicare, de nursing etc. ei sunt foarte avansati in domeniu si ai ce sa inveti acolo. multumesc scoala hygeia si profesoriilor!
Vali Stăvar
Vali Stăvar2 ani în urmă
Cea mai buna Școală Postliceală Sanitara
Liviu Revnic
Liviu Revnic2 ani în urmă
cea mai buna scoala postliceala sanitara !
Locații recomandate