/Sibiu/Scoala

Logiscool Sibiu

Bulevardul General Vasile Milea 9A, Sibiu 557260, România

Logiscool Sibiu
Scoala
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q5Q3+2P Sibiu, România
+40 740 178 573
logiscool.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Carabulea
Roxana Carabulea2 ani în urmă
Am ales Logiscool pentru copilul meu si sunt foarte mulțumita.
Instructorii sunt blânzi si atmosfera minunata, învățatul se îmbina cu distracția.
Daniel Filip
Daniel Filip2 ani în urmă
Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru copilul meu, sunteți cei mai buni în acest domeniu de învățare.
Valerica oprisanu
Valerica oprisanu2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism, orientat catre copii si nevoile lor educationale.
Florin Georgescu
Florin Georgescu2 ani în urmă
Echipa Logiscool este cu adevarat o echipa de profesionisti, foarte deschisi in a arata copiilor tainele programarii de asa natura incat copiii de la cei mai mici la cei mai mari devin "absorbiti" si totodata incantati sa vada ajuns la realitate un program/joc creat de ei insisi.
Felicitari echipei Logiscool si multumim pentru dedicare si reabdare!
Marius Bordas
Marius Bordas2 ani în urmă
Tinand cont de contextual actual si cel viitor, Logiscool nu este o optiune, este o cerinta! Sunt un parinte de 2 copii care au urmat cursurile, Logiscool Sibiu si pot sa spun ca, copii au fost foarte incantati de cunostiintele dobadite pe parcursul celor 2 semestre la care au participat. Lectiile si programa sunt foarte bine structurate, ii tine atenti, ii captiveaza pe parcursul celor aproape 2 ore de curs, instructorii interactioneaza foarte bine cu copii iar echipa manageriala condusa de Dumitrita Merlusca a fost prompa si deschisa la orice problema intampinata pe parcursul cursurilor. Recomand cu incredere ceea mai buna scoala pentru VIITOR. Multumim Logiscool Sibiu!
Andreea DRAGOMIR
Andreea DRAGOMIR2 ani în urmă
Tabara Minecraft - ianuarie 2021- O bucurie pentru băiatul meu!
Lecția finală de prezentare a proiectelor făcute de copiii participanți în tabără, m-a făcut să înțeleg că ceea ce pentru mine, e doar un joc, pentru copii este o lume în care învață despre viața într-un mod în care evoluția are o altă fațadă decât cea pe care o percepem, noi părinții, în mod obișnuit.
Logiscool oferă copiilor posibilitatea de a evolua în lumea lor și ne creeză, nouă părinților, posibilitatea de a le împărtășii aspirațiile în mod constructiv.
Atmosferă caldă, primitoare. Coordonatorul de curs Minecraft (Ovidiu) și echipa Logiscool au reușit să inspire, să modeleze și să construiescă pasiuni comune și prietenie între copii.

Mulțumim!
Alina Chintoan
Alina Chintoan2 ani în urmă
Recomand cu incredere orele Logiscool. Un pod plăcut in care copilul poate petrece timpul pe calculator, jucandu-se dar in acelasi timp învățând lucruri ce tin de programare, iar rezultatul final la sfarsitul orelor nu se poate descrie in cuvinte. Un personal minunat si dedicat!
Cojocariu Andreea
Cojocariu Andreea2 ani în urmă
E liniste in casa de 3 ore si cei 2 copii ai mei de 6 si 8 ani stau pe laptop, dar atentie, nu se uita pe youtube, nu se joaca...isi fac lectiile mai vechi de la logiscool. Nu striga mama, nu tipa tata, lucreaza fericiti. Multumesc Logiscool Sibiu. Perfect pt aceasta vacanta-izolare.
Locații recomandate