/Sibiu/Scoala

LOGICLUB SMART

Strada Crișanei 24, Sibiu 550012, România

LOGICLUB SMART
Scoala
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4QR+HP Sibiu, România
+40 744 390 540
logiclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bibi The best
Bibi The best2 ani în urmă
Fetita mea participa la acest curs de soroban de 1 an si iubeste acest curs pentru ca o stimuleaza si ia dat foarte multa incredere de sine. Suntem onorati ca fetita noastra face parte din cursul soroban Logiclub. Acest curs este viitorul copiilor nostrii.
Recommand tuturor parintilor din lume acest curs soroban de la Logiclub smart center.
Fetita mea isi iubeste si adora foarte mult mentorul ei… se formeaza o conexiune speciala intre copiii si mentor!
Felicitari celor care au deachis acest centru de soroban nr.1 din Romania!
Mult succes in continuare si cu mare extindere si in alte tari ! 👍
Deliamarginean
Deliamarginean2 ani în urmă
Ce este sorobanul?
Aritmetica mentala japoneza.

Ce face - dezvolta creativitatea și imaginația.
Copiii au nevoie de provocări, tocmai acest motiv m-a îndemnat sa îl înscriu pe băiețel la acest curs inspirational în 2019, chiar în prima generație.

Băiețelului ii place mult, e permanent stimulat, și la orele fizice și la cele online, iar mentorii îi îndruma pas cu pas.

Sunt foarte mulțumită pentru comunicarea cu copilul, care intelege si isi imbunatateste tehnica de calcul, dar si cu parintele care in urma informării de catre mentor a ce s-a parcurs in cursul din ziua respectiva, dar si a modulelor pe care le au de efectuat ca tema, poate verifica cu copilul ce are de pregatit pentru cursul urmator.

Felicitări Logiclub Smart!

Iar dacă îți pui problema ca nu poți urmări sau ajuta copilul, LOGICLUB Smart organizează cursurile de soroban și pentru părinți.
Andra Popianos
Andra Popianos2 ani în urmă
Fetita mea participa la cursurile de soroban de 2 ani, este foarte incantata de ele. Apreciem mentinerea nivelului de profesionalism combinat cu entuziasm si prietenie. Fetita mea isi mentine entuziasmul pentru aceste cursuri si observam efectul pozitiv al lor in dezvoltarea ei. Le recomandam cu mare incredere!
MARIA MADALINA Bodescu
MARIA MADALINA Bodescu2 ani în urmă
Colaboram de mai bine de un an, fetitei mai mici care nu ii placea matematica mai de loc s-a indragostit de aceasta. Asteapta cu nerabdare intalnirea cu mentorul si a convins-o si pe sora mai mare sa se inscrie, am asteptat aproape un an un loc in grupa pentru sora mai mare si sincer a meritat.

Felicitări Logiclub Smart!
Raluca D. C.
Raluca D. C.2 ani în urmă
Un Club de logică matematică ce ajuta la dezvoltarea copiilor noștri.Inca de la început ,copii noștri au fost foarte încântați de participarea la cursurile de Soroban care le-au adus multă satisfacție .De asemenea suntem foarte mulțumiți de colaborarea și profesionalismul mentorilor care de mai bine de doi ani sprijină copii in deprinderea și performarea in calculul matematic pe Soroban. Le mulțumim pe această cale și recomandam cu încredere tuturor celor care doresc ce este mai bun pentru copiii lor.Mult succes in continuare !
Oana Munteanu
Oana Munteanu2 ani în urmă
Fetița mea a îndrăgit de la bun început cursurile de Soroban din cadrul Logiclub Smart Center. Profesori cu har și plini de căldură. Felicitări!
Maria Cuzic
Maria Cuzic2 ani în urmă
Un centru educational cu dascali adevarati, cu multa rabdare si cuvinte de lauda la fiecare pas nou pentru copii. Multumesc ca aveti grija de copii mei si ca ii invatati lucruri noi.
Maria Nicolaie
Maria Nicolaie2 ani în urmă
Este un lucru extraordinar ca primul centru de SOROBAN s-a deschis si in Romania , mai ales ca s-a deschis chiar in Sibiu , orașul nostru minunat , care este deschis si receptiv la tot ce este nou și bun !
Felicitari celor care au avut o asemenea initiativa si mult succes !
Locații recomandate