/Mures/Scoala

Cetatea Târgu Mureș

Bulevardul Cetății, Târgu Mureș, România

Cetatea Târgu Mureș
Scoala
4.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHW8+QJ Târgu Mureș, România
+40 265 250 337
cetatespum.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Violeta Camelia
Violeta Camelia2 ani în urmă
Un castel care ne-a surprins placut. Frumos renovat, fara taxa de vizitare dar cu program de vizitare pana la ora 21. Daca sunteti in zona nu ratati. Merita vizitat si ziua si noaptea.
Cristian Dragolici
Cristian Dragolici2 ani în urmă
Loc pentru promenada. Este deschisa între 09.00-21.00, fără taxa de intrare. Iarna în incinta funcționează un patinoar.
Adrian Radu
Adrian Radu2 ani în urmă
Ansamblul cetății se datează din secolul al XV-lea cu o suprafață de 4,3 ha sub formă de incintă fortificată cu 7 bastioane unite prin ziduri. În interiorul fortificației se găsește Biserica Reformată din Cetate și Muzeul de Istorie și Arheologie. Un obiectiv frumos.
Marian Bircea
Marian Bircea2 ani în urmă
O cetate foarte bine păstrată. Impresionantă, cu turnurile breslelor aproape intacte. Sunt sigur că zidurile cetății au multe povești de spus, despre vremurile demult apuse când între zidurile ei se adăposteau locuitorii târgului în vremuri de mare restriște. Merită vizitată. Merită să ne aducem aminte de faptele de vitejie din trecut.
Carmen dima
Carmen dima2 ani în urmă
Am ajuns pe seara, la cetate, poate revenim, la un moment dat, sa o vizitam in amanunt. A părut un loc foarte curat, cu multă verdeață și iz istoric. Nu se percepe taxa de intrare. Se desfășura și Festivalul international de chitara, când am fost noi! 😍
Georgeta Ilinca
Georgeta Ilinca2 ani în urmă
O oază de relaxare,o îmbinare a trecutului cu prezentul prin râsetele copiilor și bucuria adulților de a sta în interiorul cetății.Te copleșesc toate câte au fost construite ,toate acele turnuri,pe meserii,casa căsătoriilor și....mergeți și vizitați.
Dan Alexandroaie
Dan Alexandroaie2 ani în urmă
O cetate medievala frumoasa, renovata. Ii lipseste insa acel ceva pe care il au Alba Carolina, Sighisoara, Sibiu, Brasov, Medias. Probabil ca vizitatorii in numar mai mare.
Loredana baston
Loredana baston2 ani în urmă
Cel mai linistitor,curat si ingrijit loc din Romania. Bravoooo!
Locații recomandate