/Mures/Scoala

Marosvásárhelyi Waldorf Iskola

Gimnaziul Nicolae Bălcescu, Strada Libertăţii 36, Târgu Mureș 540172, România

Marosvásárhelyi Waldorf Iskola
Scoala
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
GGVX+7X Târgu Mureș, România
+40 770 563 908
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Minodora Baltatanu (Mino)
Minodora Baltatanu (Mino)4 ani în urmă
O școală cum multe ar trebui să fie. Copii fericiți la școală, cu drag și dorință de învățare. O frumoasă împletire a artisticului cu practicul și cognitivul.
Eniko Szekely
Eniko Szekely4 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai bună școală! 😍

(Original)
Legjobb suli!😍
Erika Szabadi
Erika Szabadi4 ani în urmă
Adrian-Alexandru B
Adrian-Alexandru B5 ani în urmă
Izsakhár Efraim
Izsakhár Efraim6 ani în urmă
(Tradus de Google) În 2014, la Târgu Mureș a început prima clasă pregătitoare cu pedagogia Waldorf. Părinții copiilor din grupul de grădiniță Waldorf și-au dorit ca copiii să-și continue studiile după aceeași ideologie, așa că s-a născut inițiativa.

Metoda distinge trei etape principale în dezvoltarea copiilor. Creșterea în primii ani a unui copil se concentrează pe oferirea de activități practice, practice și un mediu care susține jocul creativ. În școala primară, accentul se schimbă spre dezvoltarea expresivității artistice și a abilității sociale a elevilor, dezvoltând moduri analitice și creative de înțelegere. În liceu, ei se concentrează pe gândirea critică și promovarea idealismului. Întreaga abordare subliniază rolul fanteziei în învățare și acordă importanță integrării elementelor intelectuale, practice și artistice.

(Original)
2014-ben indult el az első Waldorf-pedagógiával működő előkészítő osztály Marosvásárhelyen. A Waldorf óvodai csoportba járó gyerekek szülei azt szerették volna, ha gyermekeik ugyanolyan ideológia szerint folytassák tanulmányaikat, így született a kezdeményezés.

A módszer három fő szakaszt különböztet meg a gyermekek fejlődésében. A nevelés a gyermek korai éveiben a praktikus, gyakorlati tevékenységekre és a kreatív játékot támogató környezet biztosítására fókuszál. Az általános iskolában a hangsúly a tanulók művészi kifejezőképességének és szociális képességének fejlesztésére tolódik, fejlesztve a megértés analitikus és kreatív módjait. A középiskolában a kritikai gondolkodásra és az idealizmus elősegítésére koncentrálnak. Az egész megközelítés hangsúlyozza a fantázia szerepét a tanulásban, és fontosságot tulajdonít a szellemi, gyakorlati és művészeti elemek integrálásának.
Locații recomandate