/Maramures/Scoala

Colegiul național Gheorghe Șincai " Baia Mare

Strada Gheorghe Șincai 25, Baia Mare 430311, România

Colegiul național Gheorghe Șincai " Baia Mare
Scoala
4.2
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH5G+4W Baia Mare, România
+40 262 211 245
sincaibm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Voinaghi
Dan Voinaghi3 ani în urmă
Un colegiu foarte bun
Alina Pacurar
Alina Pacurar4 ani în urmă
Am fost eleva la acest liceu în perioada 2006-2010. Este o școală de excepție cu profesori care au o etica și o morala exemplara. Este adevărat ca nu este pentru oricine; doar pentru cei care au ambiție și dorința sa învețe. Personal, m-a schimbat ca și om și m-a influențat pozitiv în luarea deciziilor mai târziu.
Vasile Dobra
Vasile Dobra4 ani în urmă
Cea mai frumoasa perioada din viața mea 1975 - 1981 perioada in care intra și o altă perioadă frumoasa : armata . Profesori unu și unu și colegi la fel .
Crisan Mihai
Crisan Mihai4 ani în urmă
Un liceu demn de standardele europene
HLH 98
HLH 985 ani în urmă
Un colegiu( gimnaziu+liceu) care strict din punct de vedere a seriozitatii profesorilor si a pregatirii lor este extrem de bun . Este dotat cu tot ceea ce are nevoie o scoala , inclusiv laboratoare de chimie,biologie,fizica,informatica cat si o frumoasa sala de sport , o cantina si o curte pe masura ( aceasta arata diferit fata de curtea majoritatii altor licee , fiind un loc foarte frumos de a petrece pauzele , mai ales splendidele momente in care vine vara , de la finalul scolii ) Colegiul are o traditie indelungata din punctul de vedere al olimpicilor , care nu lipsesc in niciun an . De asemenea , desi e cunoscut ca un colegiu unde se pune mult accent pe real ( mate,fizica,info,chimie,bio) , acesta sta foarte bine si din punctul de vedere a limbilor straine , fiind profesori foarte buni si organizandu-se deseori targuri de carti de la edituri engleze . Colegiul se mai implica deseori in multe activitati , cum ar fi excursii cu ghid in strainatate .
Ca puncte negative , Colegiul National " Gheorghe Sincai " poate deveni foarte stresant pentru unii elevi poate chiar datorita faptului ca e o scoala de elita si exista o competitivitate mare . Iar profesorii uneori chiar incurajeaza aceasta competitivitate . Unii profesori isi fac idei preconcepute despre anumiti studenti si le dau note mai mici uneori decat merita sau ii jignesc inca din prima ora din clasa a noua ( si acum voi fi foarte direct , asa am patit si la matematica si la engleza ) . Altii ( si aproape ca as spune cine ) de la conducerea liceului tineau exagerat de mult la imaginea acestuia si chiar voiau sa puna camere de supraveghere video+audio in fiecare sala ca sa-i creasca astfel imaginea . Nu mai vorbesc de situatiile in care lor nu le pasa de elevi in sine daca iau bacalaureatul sau nu , ci doar de imaginea scolii in posibilitatea in care ar exista cineva care nu ar lua bacul . Si ii descurajeaza pe elevii " prosti " , desigur ...
Dar trecand cu vederea peste asta , e un liceu extrem de bun pentru cei care vor sa invete cu adevarat
Victor Roatiş
Victor Roatiş5 ani în urmă
Învăț la acest Colegiu de 2 ani. Profesorii sunt foarte de treabă și clasele sunt foarte frumoase! Mâncarea de la cantină este excepțională!
V D
V D6 ani în urmă
Un liceu foarte bun cu profesori de exceptie!
Alexandru Payer
Alexandru Payer2 ani în urmă
Una din cele mai bune școli, amintiri f.frumoase din anii 1967-1971.
Locații recomandate