/Ilfov/Scoala

Cursuri Bucatar - Escoffier Romania

Calea Bucuresti 107E, Săftica 077015, România

Cursuri Bucatar - Escoffier Romania
Scoala
4.8
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J3M9+4V Săftica, România
+40 735 226 533
escoffier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela S
Gabriela S2 ani în urmă
Experiența culinară de excepție...cea mai buna școală de bucătari din Romania ..chef Nicolescu este un maestru in arta culinară...mulțumim ♥️ ..recomandam ...
Iulian Martinas
Iulian Martinas4 ani în urmă
Am avut placerea de a face parte din prima grupa scolii culinare Escoffier in Romania, alaturi de o echipa care promite multe. Un curriculum bine gandit, adaptat si pentru cei noi in domeniu dar si pentru bucatarii cu experienta. Totul porneste de la cunostintele de baza pe care ar trebui sa le aiba orice bucatar si merge pana la retete complexe, fine dining, tehnici de gatire mai elaborate care necesita multa munca si indrumarea unui profesionist in acest domeniu. Aici intervine Chef David Contant, un adevarat maestru in arta culinara, o persoana de la care afli foarte multe lucruri interesante despre bucatarie si nu numai. Il vad ca o persoana deschisa, care da sfaturi si in afara orelor de curs, cu care am povestit tot felul de experiente, cum ar fi cele din restaurantele unde faceam practica, primindu-l adesea in vizita acolo. A format multi studenti veritabili in locatii precum Filipine sau Hong Kong si sunt sigur ca va continua sa faca asta si in București.
Una peste alta, a fost o experienta super, alaturi de oameni cu care ma intalnesc mereu cu placere si pe care o recomand tuturor celor care vor sa devina "a real chef".
Cu stima!
Oana Cringasu
Oana Cringasu4 ani în urmă
Desi cursul Escoffier absolvit a fost cel de baza, am avut sansa de a invata de la unul dintre cei mai apreciati Chefi din Romania, Chef David Contant.
Chef Contant a reusit sa ne deschida apetitul nu doar pentru gatit, ci pentru ceea ce inseamna arta culinara in general; ne-a facut sa intelegem ca aceasta se bazeaza pe implicare, pe ingrediente de calitate si respectarea unor tehnici si standarde clare, fara a uita de creativitate si "seasoning, lots of seasoning" :).
Cursul nu ar fi fost complet fara atentia si rabdarea asistentului Pavel Gherghe, care ne-a impartasit mereu din secretele si tehnicile pe care el insusi le-a descoperit.
Recomand cu caldura cursul Escoffier, standardele fiind pe masura numelui Auguste Escoffier.
San Cazone (Berry)
San Cazone (Berry)4 ani în urmă
Am urmat și finalizat recent modulul basic Escoffier. Tot respectul pentru cei 2 îndrumători Chef David & Pavel (assistant). Respect in primul rand pentru empatia, răbdarea și profesionalismul arătat în fiecare oră de practica. Prin profesionalism inteleg multitudinea tehnicilor de gătire exersate, cuttings, calitatea materiilor prime , atenția la detalii & timp și fără compromisuri privind calitate și igiena. Sunt multe de spus drept care recomand cu toată încrederea acest curs de bucătar Escoffier. Încă o dată, toata stima fata de cei 2 îndrumători.
Alexandru Firu
Alexandru Firu4 ani în urmă
Un loc special pentru pasionatii de bucatarie, cu oameni de prestigiu, o scoala culinara ce iti da speranta ca se vor face lucruri bune in viitor pentru Romania si bucataria acesteia. Desi aveam experienta in domeniu, am optat pentru modulul basic, cel care completeaza regulamentul de baza intr-o bucatarie, de la pregatirea tehnicilor fundamentale pana la punerea in practica a acestora. Inveti sa lucrezi corect, ceea ce iti da o forta morala In a infrunta primejdiile de orice fel la locul de munca, deoarece stii ca ceea ce faci este corect. Prin aceasta experienta, am avut ocazia sa lucrez cu Master Cheful David Contant, un om de o modestie iesita din comun, cu calitati manifestate in modul de comportare, in ideile si in actiunile sale, un om care prezinta corectitudine, nu o cere, ceea ce il diferentiaza de restul chefilor.
Onofrei Tiberiu
Onofrei Tiberiu4 ani în urmă
Un curs complex si complet care cumuleaza foarte multe tehnici de gatit, toate intr-o scoala foarte bine dotata din toate punctele de vedere. Cat despre Chef David Contant am doar cuvinte de lauda pentru talentul, pasiunea, daruirea si calmul de care da dovada. Best regards!
Florin Roman
Florin Roman4 ani în urmă
Ce a fost cursul Escoffier pentru mine! In primul rând un început frumos de a învață sa gătesc corect, cu tehnici bine pregătit cu chef David Contant care a avut grija sa ne îndrume pe drumul cel bun pe tot parcursul cursului! Ma bucur ca am făcut parte din acea serie pentru ca toți colegii au fost minunați și ne-am ajutat între noi, școala a avut grija sa nu ne lipsească nimic din ceea ce ținea de ei ( materiale prime,echipament)! O atmosfera calda și prietenoasa și pe aceasta cale ii mulțumesc lui Chef David! Mult succes in continuare!
George Tiberiu
George Tiberiu4 ani în urmă
Sunt pasiont de gastronomia internationala si datorita activitatii mele am avut ocazia sa vizitez scoli de bucatari in Franta, Italia si Anglia, unde am crezut ca am putut sa vad topul scolilor din Europa. Dar dupa vizita facuta la scoala de bucatari Escoffier din incinta Bilancia am descoperit cu placere o scoala din Romania care detine echipamente perfomante, si datorita Master Chefului David Contant am inteles ca aici trebuie sa ma inscriu si bineinteles sa obtin diploma acreditata de Ministerul Francez. Cu experienta oferita de Escoffier doresc sa deschid un restaurant sau sa colaborez cu un restaurant pentru a aduce placerea retetelor pe buzele clientilor mei pe care vreau sa ii vad mereu cu zambetul pe fata.
PS: Vizita in aceasta bucatarie imensa m-a convins imediat sa ma inscriu si as dori sa am colegi pe cei mai pasionati bucatari sau viitori bucatari!
Locații recomandate