/Hunedoara/Scoala

Zbor cu Parapanta DanSkyman

Strada Clopotiva nr. 1, Clopotiva 335800, România

Zbor cu Parapanta DanSkyman
Scoala
5
36 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
FRVH+62 Clopotiva, România
+40 730 767 682
zborcuparapanta.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Geanina309 zile în urmă
"Omul care te ridica la cer!"...la propriu!😁
Pe lângă faptul ca m-am simțit în siguranță,m-a ajutat și cu emoțiile și a știut cum sa ma facă sa am încredere. Abia aștept sa ne revedem!
Beniamin Urda
Beniamin Urda2 ani în urmă
Alaturi de cel mai dedicat om, am trait cea mai extrema senzatie de pana acuma. Merita sa incercati sentimenul unic de libertate pe care numai natura ti-l poate da. Mersi Dan pentru aceasta experienta!
Paula Buliga
Paula Buliga2 ani în urmă
Zborul cu parapanta... din papucii unei fete fricoase ce s-a decis spontan sa faca asta:
la inceput am simtit panica datorata inaltimii mult prea mari; noroc cu Dan care a inteles asta, nu a facut miscari bruste si m-a si incurajat mult. A sosit apoi si momentul in care m-am mai relaxat si am reusit sa ma bucur de libertatea din aer!
Multumesc mult, Dan, pentru rabdare si incurajare! In toata nebunia aia de sus m-am simtit in siguranta pana la urma! :)
Androne Paul
Androne Paul2 ani în urmă
Este o experiență de neuitat. Pentru cei ce nu au curaj să încerce, îi îndemn cu toată încrederea să o facă , Dan Toterman este un pilot desăvârșit cu o experiență și profesionalism de nota 1000. 😍😍😍
LUK FLY
LUK FLY3 ani în urmă
Am zburat prima data in tandem cu Dan acum 6 ani si imediat dupa aterizare m-am inscris la cursuri sa devin si eu pilot. Sentimentul de libertate de acolo de sus dintre nori m-a coplesit imediat. Este un instructor de nota 10, calm, carismatic si spiritual, condimentele necesare pentru desavarsirea mea ca zburator. De atunci am recomandat multor prieteni sa zboare cu Dan Toterman si unii dintre ei sunt azi colegii mei de zboruri lungi, chiar si de opt ore, si peste 100km. Putem privi impreuna peisajele superbe de la peste 2000m altitudine, Retezatul cu piscurile inzapezite, campiile infinite si sa "atingem" pasarile, urmarindu-le indeaproape.
Garantez 100% pentru profesionalismul si daruirea cu care DanSkyman te invata sa iti traiesti visul.
Aaursulesei
Aaursulesei3 ani în urmă
Ca sa "ma dau" cu parapanta, am venit tocmai de la Botosani. 🌏😊 Si s a meritat fiecare kilometru!
Dan este genul acela de instructor care traieste odata cu tine emotia zborului. La fiecare zbor, parca ar fi primul pentru el. 💗
Zbor cu parapanta este un lucru inaltator, si la propriu si la figurat. De atunci nu mai am nici frica si nici rau de inaltime.
Stiti ce spune fiecare dupa ce termina tura? Mai vreau o data! 😊🚀🌲
Andreea Milos
Andreea Milos3 ani în urmă
O experiență la superlativ, într-un loc cu o energie aparte, alături de o echipă care se deosebește nu doar prin profesionalismul care te face să te simți într-o permanentă siguranță, dar și prin calitatea umană si dragul de zbor și de cer senin.
Îi recomand cu drag și de abia aștept sa revin acolo!
Cristi Rădescu
Cristi Rădescu3 ani în urmă
Pentru cei care doresc să-și împlinească visul de a zbura, Dan e omul potrivit! Un zbor cu parapanta in tandem e o experiență unică!
Iar pentru cine își dorește mai mult, recomandarea e școala de zbor cu Dan! 👍
Toni Ecard
Toni Ecard3 ani în urmă
Am gustat un pic din bucuria de a fi liber precum pasarile cerului. A fost fantastic! Sper ca si vara asta sa -mi iau doza de adrenalina alaturi de acesti oameni profesionisti.
Locații recomandate