/Giurgiu/Scoala

Scoala de Teatru Qfeel

Scoala de Teatru Qfeel
Scoala
5
65 recenzii
8 comentarii
+40 731 617 892
cursuri-actorie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–22
Marți: 11–22
Mirecuri: 11–22
Joi: 11–22
Vineri: 11–22
Sâmbătă: 12–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Gighileanu
Florin Gighileanu2 ani în urmă
Oameni extraordinari care fac lucruri speciale și te conduc cu eleganță pe drumuri de spirit. Mulțumesc pentru experiența oferită!
Arina R
Arina R2 ani în urmă
Am descoperit un loc cu oameni frumosi ce mi-a oferit ocazia sa ma redescopar, prin joaca, treptat, infrangandu-mi din temeri si complexe, iesind din zona de confort, dobandind curaj, disciplina, motivatie. O lume minunata ce se deschide prin arta!
Sabin Lefter
Sabin Lefter2 ani în urmă
Un loc unde te poti descoperi pe tine insuti, unde te poti distra, cunoaste oameni diferiti si interesanti. Qfeel imbina dezvoltarea personala prin teatru cu o atitudine dezinvolta, relaxata. Trainerii creeaza o atmosfera placuta, calda, unde fiecare se simte vazut, apreciat si validat. La finalul unui curs realizezi ca oamenii cu care te-ai jucat sunt un fel de mare familie si revii cu placere pentru un nou curs.
Ciprian Susanu
Ciprian Susanu2 ani în urmă
Dezvoltarea personala pare ceva ce ar trebui sa fie “chinuitor”, greu sau inconfortabil. Qfeel reuseste sa o faca usoara, fun si eficienta prin toate jocurile si imbibarea cu tehnicile teatrale. Plus, bonus, poti sa descoperi un nou hobby, in actorie.
Ana-Stefania Rades
Ana-Stefania Rades2 ani în urmă
Recomand cu caldura scoala Qfeel. Am participat cu mare placere la cursurile "actul I" si "actul II".
Un loc perfect unde inveti ca joaca nu este doar pentru copii
Madalina Marcus
Madalina Marcus2 ani în urmă
Un loc extraordinar, in care primesti si daruiesti energie. Aici ai posibilitatea sa inveti, sa acumulezi informatii si trairi inaltatoare care iti iti pot transforma intreaga viata!
La Scoala de Teatru Qfeel, ai parte de niste experiente unice care te pot imbogati si iti pot da o directie frumoasa vietii. La mine, asa a fost! 🤩
Recomand din inima, pentru toti cei care vor sa isi petreaca timpul liber intr-un mod frumos si cu sens.
Corina Covaci
Corina Covaci2 ani în urmă
La cursurile de teatru Qfeel am simtit realmente ca timpul zboara. Sunt inca nauca, nu stiu cand au trecut cele 12 sedinte. M-am simtit grozav alaturi de Madalina si de colegii de grupa. Astept cu nerabdare Act2!
Delia Z
Delia Z2 ani în urmă
La Qfeel am gasit o familie, prieteni si indrumatori in viata, dincolo de teatru. Este cel mai bun medicament pentru zilele alea meh cand nu te-ar scoate nimic din pijamale. E doza necesara de energie buna care te face dependent de joaca, de interactiune cu oameni faini si de descoperire a unui eu necunoscut, dar fascinant.
Locații recomandate