/Dolj/Scoala

Școala Româno-Britanică

Strada Gheorghe Bibescu nr. 15A, Craiova 200421, România

Școala Româno-Britanică
Scoala
4.6
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7R+V3 Craiova, România
+40 733 822 843
scoalabritanica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelina Mogos
Adelina Mogos4 ani în urmă
!!! SCOALA ROMANO-BRITANICĂ !!!
O sa incerc sa fiu cat se poate de succintă în relatarea experienței noastre cu aceasta unitate de învățământ.
Cu muult timp in urma ne-am înscris pe lista pentru prezentarea ofertei de învățământ, iar săptămâna trecută am fost sunați pentru a confirma prezența la întâlnirea care a avut loc pe 1 noiembrie la Ramada.

Totul a decurs cât se poate de firesc, decizia fiind luată cu mult timp în urmă, prezentarea pt. noi fiind doar o formalitate, deși un aspect a ridicat motive de discuții în sala, faptul că anul acesta singura modalitate de plata fiind cea a plății în avans pe 5 ani, cu discount 50%, adică 13.750 €, termen de plata 10 zile si daca nu te incadrai pierdeai locul(10 zile fiind un termen insuficient pentru cei care voiau să acceseze un credit,asa cum s-a discutat). Dar in urma problemei ridicate de una din persoanele prezente, s-a finalizat discuția cu promisiunea din partea dnei. Cristina Catana-Buca( proprietar/admin al școlii) al faptului că se va gândi sa extindă acest termen la 2 luni.

Luni 4.11.2019 la ora 10:45 am sunat, conform indicațiilor sa ma programez pt interviu, programare care a fost facuta joi(7.11.) la ora 11:30. Interviul a fost extrem de agreabil, motiv pt care, probabil, am si primit confirmarea locului în scoala, spunându-ne faptul că suntem admiși pe locul 28/30 si urmeaza sa aducem dosarul de înscriere după care ei vor emite factura proforma. Am mers la secretariat pt a ne da opisul, unde am fost prezentați ca viitori membri ai scolii, chiar îndemnadu-le pe doamnele de acolo sa ne felicite pt."reușită ".
A doua zi dimineata( vineri) m-a sunat o prietena care avea programare la interviu în acea zi la 15:30, sa imi spuna faptul că a fost anunțată sa numai meargă pt. ca locurile s-au ocupat deja si au fost confirmate prin plata taxei.... ciudat pt ca eu nu apucasem sa plătesc deși stiam f clar ca am fost acceptați.
Având dosarul gata în mai puțin de 24 h, am sunat sa anunt ca voi merge sa-l duc, (chiar dacă dna Anastasia-admin probabil- mi-a spus că nu este cazul si sa merg linistită când am actele) la telefon raspunzandu-mi secretara, dna Oana, care, cu o voce stinsă imi spune ca voia să mă sune sa ma anunte ca am ramas fara loc, pt ca au fost făcute "mai multe plăți decât se așteptau PESTE NOAPTE ... ca ii pare rau....nu este vina lor..... ca trebuie sa ii sune si pe cei cărora li s-au emis facuri proforme sa numai faca plata".
CONCLUZIA : Au fost acceptați mai multi copii decât locuri disponibile, criteriul principal fiind:CINE PLATESTE PRIMUL, deși noua nu ni s-a expus o clipă în timpul interviului acest aspect si faptul ca exista acest risc după ce am primit confirmarea locului.

Am rugat-o pe dna secretara sa-i transmită dnei. Cristina ca vreau sa vorbim, am sunat-o atât eu cât și sotul,fără succes....i-am trimis si un mesaj spunandu-i cine sunt pt ca nu avea numerele si probabil din acest motiv nu a răspuns. Dezamăgire totală, nici pana astăzi nu am primit un telefon pt a discuta situația creată, dar celor 2 persoane pe care le-am rugat sa o sune le-a răspuns.
Dezamăgitor comportamentul si intreaga situație creata, pentru o persoana care vrea sa ofere o alternativă sistemului de educație de stat si care emite judecati de valoare cu privire la acesta. TRIST
!!! Tin sa mentionez ca nu pun la îndoială calitatea actului educativ si întreaga munca pe care acest colectiv o depune, dar, atat "calitatea " abilităților ORGANIZATORICE cat si COMUNICAREA sunt defectuoase.
Faptul că am avut ocazia să vedem încă de la procesul de recrutare aceasta degringoladă, ne face să nu regretăm pierderea locului la această școală, ba mai mult putem spune că NU O RECOMANDĂM !!!
Cosmin Sandu
Cosmin Sandu5 ani în urmă
Noul sediu este super. Felicitari
Antonina Sandu
Antonina Sandu6 ani în urmă
Locul perfect pentru educatia copilului tau. Toate conditiile pentru dezvoltarea copiilor. Un concept unic in Craiova.
Hoțul de clipe
Hoțul de clipe2 ani în urmă
Calitate, inovare, creativitate și responsabilitate.
Toți cei care au trecut pragul Școlii Româno-Britanice din Craiova, pot confirma! ❤️
Salon du Ballet by Arina Anton
Salon du Ballet by Arina Anton2 ani în urmă
Felicitari!
Cea mai buna scoala din Craiova!
Anca Ionela Tutu
Anca Ionela Tutu2 ani în urmă
Daniela Vlădescu
Daniela Vlădescu2 ani în urmă
Amza Ionela Ramona
Amza Ionela Ramona2 ani în urmă
Locații recomandate