/Dolj/Scoala

Colegiul Național "Frații Buzești"

Bulevardul Știrbei Vodă 5, Craiova 200352, România

Colegiul Național "Frații Buzești"
Scoala
3.7
81 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8Q7V+9H Craiova, România
+40 251 532 277
cnfb.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adelina_ 5maria
Adelina_ 5maria2 ani în urmă
Vin la scoala pt prieteni și cam atât, se pune accent pe tocit.Multi profesori te fac sa urăști materia respectiva și scoala în sine.Sunt eleva la aceasta scoala din clasa 0 pana în clasa a 5 a.Urasc istoria din toate punctele de vedere și ador dansul(nu e inclus în programa scolara)Dacă s-ar pune accentul mai mult pe pasiuni și mai putin pe note as venii la scoala din plăcere, dar din păcate stiu ca nu se va întâmpla curând.
Matei Gabriel
Matei Gabriel2 ani în urmă
O școală buna. Profesorii sunt amabili și copiii sunt cuminți. Pe locul 5 din țară.
Bogi 088
Bogi 0882 ani în urmă
Am fost si la puscarie si nu erau gardienii cum sunt profesorii aici👎
Andrew3384
Andrew33842 ani în urmă
Sunt la aceasta scoala din Clasa 0... ceea ce as vrea schimbat ar fi ca macar clasele 5-7 ( daca nu a 8 a ) sa faca de dimineata pentru ca este extrem de incomod , adica toata ziua iti o irosesti la scoala si dupa nu mai ai timp de nimic. Desi schimbarea asta ( daca se va face vreodata , desi nu cred pentru ca din ce am inteles nu sunt destule clase ) nu o sa ma afecteze pentru ca tocmai ce am intrat a 8 a , dar este ok. De injurat se injura la ordinea zilei , adica , hai sa fim seriosi , cine nu injura ? In scoala primara nu am invatat nimic , pt ca nu se face nimic , totul este extrem de lejer , poti sa treci ca gasca prin apa , iei FB pe linie si aia e. In generala treaba se schimba putin pt ca ai MIRACULOSUL examen si o sa simti ca este mult mai multa materie. La liceu cel mai probabil o sa simt aceeasi senzatie , dar , dumnezeu cu mila , sa impusc si eu un 8.50 macar , oricum la acest liceu nu o sa intru niciodata , trebuie sa ai minim 3 masterate si 5 doctorate pentru a avea cea mai mica sansa. In rest , ce sa zic , scoala este frumoasa , mare , foarte spatioasa , conditi anti covid , profesorii sunt bine echipati la ore , stiu sa explice , etc. Per total 9.10.
Razvan Mosoiu
Razvan Mosoiu2 ani în urmă
Este liceul in competitive cu contul Nicolae Balcescu actual Carol. In LNB am facut liceul 1973-1977. Am fost in competitie mereu LNBvsLFB. Ce este clar ca, ambele licee au EDUCAT viitori adulti pentru aceasta viata. Multi ani le doresc ambele licee.
Tajka 72
Tajka 722 ani în urmă
liceu pentru clasele X-XII ? daca ar fi fost si pentru clasa a IX-a as fi dat 5 stele, asa insa am dat doar cinci.
Simona Ardeleanu
Simona Ardeleanu4 ani în urmă
Liceu cimitir al tinereții mele cu perdanți profesori și examene grele!... Nimic mai fals. Pentru mine anii petrecuți în acest lucru au fost cei mai frumoși din viață, deși pe atunci era multă disciplina... Și se învața cred ca mult mai temeinic decât acum. Din pacate anii au trecut sinu mai este în activitate niciunul din foștii mei profesori. Mulți nici nu mai trăiesc. Dar de câte ori trec prin fata fostului meu liceu ma gândesc cu nostalgie la vremurile de mult trecute și cu recunoștință la foști mei dascăli. As vrea sa le spun asta acum, dar... Nu mai am cui!
Robert Nicola
Robert Nicola5 ani în urmă
Sunt la acceasta schoala de elite in clasa a5c
(Al 14 la catalog) si este o schoala superba nu se injura elevi sunt atenti la ore dar in schimd as vrea ca clasele 5 7 sa faca de dimineata
Locații recomandate