/Dambovita/Scoala

Centrul De Echitație Potcoava

Punct Palanga Chiciura, Sat, Runcu 137400, România

Centrul De Echitație Potcoava
Scoala
4.8
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
59G5+8X Runcu, România
+40 741 600 900
potcoava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Manuela Sofia Nicolae
Manuela Sofia Nicolae2 ani în urmă
Multumim pentru experienta deosebit de placuta, pentru amabilitatea extraordinara a personalului, pentru orele de echitatie, pentru mancarea delicioasa. Cu siguranta vom reveni.
Rodica Tanase
Rodica Tanase2 ani în urmă
Șansa de a redescoperi natura, mișcarea, activitățile în aer liber și caii! Timp de calitate petrecut cu familia!
Mihai d
Mihai d2 ani în urmă
+Locatie remote, dar cu priveliste deosebita
+Amenajare cu bun gust, mancarea gustoasa
+Experienta de calarie deosebita, cai ingrijiti si docili
+ Foc de tabara si muzica live (chitara) cu un colaborator al pensiunii
- In prima noapte un grup aflat in team building a organizat o petrecere tip karaoke in restaurant pana la ora 2:30 AM. S-a dus tot somnul si a fost nevoie sa cobor sa solicit incetarea petrecerii. Concluzia: o noapte de somn in minus. S-a remediat a doua zi, dupa ce am mentionat toate aceste aspecte receptionerei
- Desi am transmis pensiunii un mesaj in privat cu feed-back detaliat, nu am primit niciun raspuns. Mai trebuie lucrat la partea de servicii post-vanzare
Ioana Ungureanu
Ioana Ungureanu2 ani în urmă
Imi doream foarte mult sa ajungem in acest an la voi, dar voi ati anulat rezervarea noastra inainte ca macar sa ne consultati in aceasta privinta si sa ne oferiti alternative. Am fost sunata acum pentru a fi informata ca rezervarea nu mai e valabila intrucat s-a rezervat pensiunea integral pentru un teambuilding. Daca stiam din timp de aces lucru, poate mai aveam cum sa imi schimb datele concediului astfel incat sa ajung la voi. Dau o steluta pentru lipsa de comunicare eficienta a managementului cu clientii, cu receptia care mi-a oferit vestea nu am nimic, doar si-a facut treaba. Sper ca pe viitor sa avem colaborari mai frumoase decat cea de acum.
Dan Donicioara
Dan Donicioara2 ani în urmă
Recomand această pensiune celor care iubesc animalele începând cu pisoii, câinii, cam puturoși cei mari :) și nu în ultimul rând caii superbi.
Personalul foarte amabil, priveliștea frumoasă și vremea plăcută au contribuit la un weekend de nota 10. Cu siguranță vom reveni.
Adriana Oprea
Adriana Oprea2 ani în urmă
O experienta foarte placuta per total (sept 21). Este destul de aproape de Bucuresti, bine intretinuta, camerele sunt destul de spatioase, cu balcon si f curate (lipseste un mini frigider, desi puteti lasa alimente la bucatarie, consider ca folositor si in camera). Caii sunt ingrijiti si frumosi, staff-ul este extraordinar, de la receptioner, dnele de bucatarii (orice cerinta aveti pe aceasta parte, este indeplinita fara ezitare) si domnii care se ocupa de plimbarile cu caii (eu am avut doua sedinte si la a doua am fost intrebata ce traseu am urmat initial, pt a beneficia si a doua oara de o alta experienta). Mancarea este buna, desi consider ca se mai pot adauga inca 1-2 feluri secundare pt pranz si cina pt varietate si se pot adapta apoi cantitatile si la restul pentru nu a nu fi risipa sau sa prezentati inainte variante si oaspetii sa isi aleaga una singura. Este o locatie prietenoasa cu copiii, intrucat exista animatori si activitati diverse (la receptie se gaseste programul), dar mini parculetul necesita o imbuntatire. Au si alte animale pe care le pot observa copii, in afara de cai. Recomand!
Sergiu Diaconu
Sergiu Diaconu2 ani în urmă
O experiența nemaipomenita, foarte plăcuți însoțitorii ( Gabriela și Mugurel ) și sa nu mai vorbim de cai. Recomandam cu toată caldura.
Liliana Stanila
Liliana Stanila2 ani în urmă
Daca nu suni să îți faci rezervare nu prea ai ce să vezi decât câțiva căluți,in rest este așa și așa.
Locații recomandate