/Constanta/Scoala

Scoala de Inot Gheorghe Oancea

Strada Soveja, Constanța 900001, România

Scoala de Inot Gheorghe Oancea
Scoala
4.8
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3P+78 Constanța, România
+40 732 225 150
joienegru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Tudorache IOnut-Cristian
Tudorache IOnut-Cristian2 ani în urmă
Au blocat toată parcarea si pe deasupra cu plata ca sa dea bine in poze...... fara cuvinte. Cei de la primărie sa mai aiba idei din astea.....
Nea Florica
Nea Florica2 ani în urmă
Foarte frumos ,dragi parinti duceți copii la bazin tot personalul este foarte amabil iar antrenorii nota 10 chiar se ocupa de copilași.
Alina-Alexandra OjoghuqnN.
Alina-Alexandra OjoghuqnN.2 ani în urmă
O locație foarte frumoasa, personal amabil, dotări moderne, recomand cu încredere!
Lucian Iftemie
Lucian Iftemie5 ani în urmă
Nimic de reproșat. Calitatea apei este ireproșabilă și ăsta este cel mai important aspect. Preturile sunt corecte, în plus au multe tipuri de abonamente pentru toate gusturile. Merg la ei de 3 ani, în fiecare perioada rece și voi merge în continuare.
Elena Georgescu
Elena Georgescu6 ani în urmă
Super mulțumiți de conditii! Au abonamente de 4, 6 sau 8 sedinte pe luna. Cea de 4 este 156 lei cu tot cu cardul de acces și se fac cursuri inclusiv in weekend. Recomand ptr copii dna Carmen Jipescu! Ce nu ma încântă este ca apa e cam rece si copilul tremura de frig in ea. Dar din fericire am gasit solutia: neopren.
Sabin George Ivașcu
Sabin George Ivașcu6 ani în urmă
Recomand pentru copii in special, parintii pot astepta si urmari dintr-o sala de asteptare cu vedere directa la bazin sau de pe monitor. Au program flexibil in functie de antrenor, vestiare, duș, găsești chiar și locuri de parcare.
Daniel Haralambie
Daniel Haralambie2 ani în urmă
Adevărați profesioniști ai înotului! Condiții de nota 10 pentru copii, masuri specifice anti-Covid sunt luate, toate pentru ca protectia copiilor care urmează cursurile de înot sa fie fara reproș!
Magda Simion
Magda Simion2 ani în urmă
Trebuie să se mai lucreze la reguli de organizare interna si respectarea lor. Vestiarul se supraaglomereaza, seriile se suprapun , cei care ies din bazin se schimba simultan cu cei care intra. Programul actual nu alocă suficient timp pentru ca seriile diferite de copii sa nu se suprapuna. In vestiar se pot intalni 20 de persoane simultan dar de vazut copii in bazin din sala de la etaj nu este permis ca măsură preventivă de a evita supraaglomerarea.
Locații recomandate