/Cluj/Scoala

Krav-Maga Stability in Motion

Str. Mărișel nr.17, Cluj-Napoca 400677, România

Krav-Maga Stability in Motion
Scoala
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
PHW4+X9 Cluj-Napoca, România
+40 744 866 368
krav-maga.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andy Vass
Andy Vass4 ani în urmă
Recomand Krav Maga pentru toti cei care vor sa fie mai eficienti impotriva agresiunilor de orice fel. Pentru toti cei care vor sa se dezvolte. De ce scoala "Stability in motion"? Pentru ca urmeaza calea autentica a Krav Maga, asa cum a fost creata de Imi Lichtenfeld. Pentru ca organizeaza niste cursuri grozave iar instructorul Laszlo Petho are foarte multe de oferit.
Mihai Mocanu
Mihai Mocanu4 ani în urmă
Am fost 1 an elev al acestei scoli, am ales de asemenea sa particip la multiple cursuri intensive si m-am inscris in anul 2.

Laszlo este un mentor ce preda aceste cursuri din pasiune si din dorinta de a perpetua o Arta Martiala de auto-aparare pentru oamenii de rand asa cum Imi L. a creat-o. Face absolut totul pentru a se asigura de evolutia invataceilor lui si te poate indruma sa iti depasesti limitele.

Este in primul rand un mod sanatos de a iti petrece un weekend pe luna, ceea ce iti permite sa participi chiar daca nu locuiesti in Cluj, asemenea colegilor mei de an ce vin din diverse parti ale tarii. In al doilea rand inveti lucruri ce pot sa iti fie utile atat in conflicte fizice, cat si in conflicte de orice alt tip.

Participa la cel putin un curs, fie el si de o zi, si vei pleca mai sigur pe tine, pe capabilitatile tale fizice, psihice si emotionale. Asta daca vei mai dorii sa pleci ;) Don't believe me? See it for yourself, ne vedem la antrenamente!
Anamaria Sucala
Anamaria Sucala4 ani în urmă
Krav-maga este mai mult decât un curs de auto-apărare. Este o experienta care te transforma și îți schimba viața! Cunoștințele pe care le deprinzi se resimt in toate aspectele vieții, se reduce anxietatea, creste încrederea și stima de sine, iar acestea sunt doar aspectele care se fac simțite întâi.
Felul in care este structurat cursul și felul in care sunt predate tehnicile îți permite sa sedimentezi cunoștințele si te scoate din zona de confort astfel încât sa îți asigure evoluția.
Laszlo a creat o adevărata comunitate krav-maga, iar acest mediu și setul de valori al școlii transforma totul intr-un curs de dezvoltare personală.
Paul Podariu
Paul Podariu4 ani în urmă
Prima participare, prima impresie este ok. Lucruri diferite față de ce știam, cu siguranță explicabile în viitor. Instructor cu o bună pedagogie, se ocupă de fiecare cursant în parte.
Nu ar strica mai multă disciplină a cursanților.
Mai este puțin de lucrat la curățenia din sala de antrenament, apreciez apa caldă de la dușuri, locație frumoasă.
Plin de încredere pe viitor.
Recomand!
Munteanu Bogdan
Munteanu Bogdan2 ani în urmă
Locații recomandate