/Cluj/Scoala

Scoala de Tenis Raluca Ciulei

Drumul Sfântul Ioan 2, Cluj-Napoca 400000, România

Scoala de Tenis Raluca Ciulei
Scoala
4.6
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PGXR+XQ Cluj-Napoca, România
ralucaciuleitennisschool.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Theodor Radu
Theodor Radu2 ani în urmă
Colaborez cu Raluca Ciulei de mai bine de 4 ani. Prin muncă, pasiune, profesionalism, seriozitate, Raluca a transformat în bine viețile a sute de copii. Modul de lucru al Ralucăi nu are în vedere doar performanța sportivă, ci și educație, cunoaștere de sine, performanță mentală, dezvoltarea personală a copiilor - toate cerințe extrem de importante în sportul profesionist din 2021. Raluca are în spate o experiență impresionantă și cunoștințe dobândite în cele mai bune sisteme de educație din lume. O recomand fără ezitare.
Claudiu Mihalca
Claudiu Mihalca2 ani în urmă
Suntem foarte multumiti. Fetita mea (5 ani) e foarte entuziasmata si abia asteapta sa urmeze urmatoarea sedinta. Se vede progress de la saptamana la alta. Recomand Raluca Ciulei pentru toti copiii care vor sa faca tenis.
Maria Stancovici
Maria Stancovici2 ani în urmă
După ce am primit confirmare de la antrenoare că putem sa o aducem pe fetița la ora de tenis, am fost prima ședință iar ulterior antrenoarea ne-a anunțat a nu o mai primește pe fetița. Deci după prima ședință, cu explicația că totuși vine altă fetița la curs care era înainte. Pai atunci de ce ne-a confirmat locul? De ce ne-a primit o ședință apoi a renunțat? Așa ceva nu se face unui copil și nu este absolut deloc profesionist.
Total nemulțumiți de o astfel de atitudine!
Ioana Becea
Ioana Becea2 ani în urmă
Dacă sunteți din Cluj și aveți copii pasionați de tenis v-o recomand pe Raluca Ciulei ca și antrenoare, din mai multe motive:
- copilul meu a deprins corect tenisul încă de la început 🥎
- metodele Ralucăi de învățare se alinează trendurilor internaționale
- Raluca a făcut tenis de performanță și are o vastă experiență internațională de joc🏆 (lecțiile pot să fie ținute în alte limbi străine)
- echipament asigurat de club: fileuri, rachete și mingi speciale pentru copii
- Raluca impresionează prin talent, profesionalism, oferă cursanților un mediu plăcut și vesel, astfel încât abia așteptăm ziua de antrenament ❤️
Raul Latiu
Raul Latiu2 ani în urmă
Fetita mea invata tenis la scoala de tenis Raluca Ciulei de 1 an de zile si suntem foarte multumiti de progres. Pe langa tehnica, Raluca se ocupa si de pregatirea fizica folosind o varietate de jocuri. Fetita e foarte incantata si vine la tenis cu placere.
Rodica Pirjoleanu
Rodica Pirjoleanu2 ani în urmă
Raluca este un profesionist si un om minunat. Ea îi invata pe copii mai mult decat tenis, este atenta la fiecare in parte, la nevoile lor, le transmite prin energia si implicarea ei dragostea pentru sport.
Dolha Ioana Andra
Dolha Ioana Andra2 ani în urmă
Raluca este extrem de pasionata de ceea ce face si transmite asta si cursantilor ei, fie ei copii sau adulti. Recomand cu drag.
Office Bobinaj Cluj
Office Bobinaj Cluj2 ani în urmă
Foarte bine organizata și foarte mult profesionalism, recomand cu incredere
Locații recomandate