/Buzau/Scoala

Teatrul „George Ciprian”

Aleea Castanilor 1, Buzău 120248, România

Teatrul „George Ciprian”
Scoala
4.7
434 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4RX3+GQ Buzău, România
+40 238 720 853
teatrulgeorgeciprian.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Roxana Lungu
Roxana Lungu2 ani în urmă
Piesa: Aniversarea. O comedie ușurică, o poveste din viața reală jucată cu tot sufletul de cei patru actori. Drăguț!
Bogdan David
Bogdan David4 ani în urmă
Un teatru mic și cochet! Foarte frumos! Pozele sunt de la piesa "O noapte furtunoasa!"
Liviu Nita
Liviu Nita4 ani în urmă
Doream sa vizitez muzeul judetean, dar era inchis si nimeni nu facuse public asta. Am sunat vreo trei zile la rand la muzeu sa aflu care e situaia si nu a raspuns nimeni. Voiam sa vad mobila de la domeniul Marghiloman (pastrata aici) pentru ca aveam in program si vila acestuia, unde nu mai era nimic din vechiul mobilier...
CORNELIU FLORICEANU
CORNELIU FLORICEANU4 ani în urmă
Clădirea este recent reabilitată și modernizată. Sala este extrem de cochetă și intimă. Teatrul " George Ciprian" este foarte cunoscut și apreciat și prin Festivalul "Buzău iubește teatru". În aceeași clădire se află și Muzeul Județean.
Ana maria
Ana maria5 ani în urmă
Am avut tupeul sa cumpar bilete la evenimentul de azi organizat de Teatru G Ciprian fara sa anticipez ca pe drum o sa-mi fie rau. Ajunsa la teatru le rog pe doamnele de la poarta sa ma lase sa stau pe treptele muzeului pt ca imi este rau. Nu am cerut sa intru in sala teatrului ci doar pe niste trepte, la umbra si racoare. Rezultatul? Toate angajatele s-au aliat intr-o incercare isterica de a ma scoate pe usa afara pt ca „ai venit cu 15 minute mai devreme. Teatrul se deschide peste 15 minute.” Cand spui ca iti vine sa lesini de la caldura, angajatele Teatrului iti spun „daca iti este rau, de ce ai mai venit la teatru?”. Felicitari teatrului G Ciprian pentru lectia de omenie de care a dat dovada fata de o persoana palida si gata sa lesine de caldura, singura si cu 2 copii mici dupa ea. Nu am sa mai calc in Teatrul Buzau si nu am sa mai recomand/promovez evenimentele organizate. Rusine angajatelor, femei, probabil mame, care au ales sa se alieze impotriva unui om care abia statea pe picioare si care nu voia decat sa stea pe o treapta. Voi continua sa bat drumul pana la Opera Comica, Teatrul Tandarica, Teatrul National Bucuresti decat sa aleg Teatrul G. Ciprian.
Floricica Salcutan
Floricica Salcutan5 ani în urmă
A fost o seara excepțională. Cu asemenea copii, cultura noastră nu e în pericol. Bravo copii! De asemeni, felicitări celor care a reunit atâția copii talentați și care au reușit un musical tineresc pe muzica lui Bitman.
Sorin Codescu
Sorin Codescu5 ani în urmă
Locația bună în clădirea de patrimoniu a teatrului George Ciprian Buzău. Clădirea este renovată recent păstrându-se arhitectura.
Ne bucuram de interesul acordat acestui loc cu însemnătate mare pentru comunitatea buzoiană.
Valentina Andronescu
Valentina Andronescu2 ani în urmă
Locatia buna... Spectacolul urat
Locații recomandate