/Buzau/Scoala

Psiholog Carmen Neagu

ONLINE, Str. Episcop Dionisie Romano 211, Buzău 120132, România

Psiholog Carmen Neagu
Scoala
4.9
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5R49+6W Buzău, România
+40 742 079 449
carmen-neagu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Vasile
Dana Vasile2 ani în urmă
Cu Carmen am avut chimie de la prima intalnire. Este adepta terapiei de scurta durata, dar cu impact si indreptarea clientului spre actiune, spre a face. Ceea ce se potriveste stilului meu. A lucrat atat cu copiii cat si cu familia noastra. Are o abordare deschisa, asumata, responsabila, este atenta la detalii. Aduce clarificare si solutii practice. O recomand cu caldura! Atat in lucrul cu copii cat si cu adolescenti si adulti.
Mihai B
Mihai B2 ani în urmă
Spirit inovativ, empatic și implicat. O persoana avidă de cunoaștere și tot timpul la curent cu noutățile din domeniu. Ma bucur pentru colaborarea avută și pentru faptul că de cele mai multe ori ideile noastre cu privire la psihologie erau în sincron. Keep up the good work and don't forget: ,,Scopul psihologiei este să ne ofere o idee complet diferită despre lucrurile pe care le cunoaștem cel mai bine.”🤗
Nicoleta Iacob
Nicoleta Iacob2 ani în urmă
Carmen este un terapeut cu încredere în sine si cu un potențial foarte ridicat. Ea știe cum să-și învețe clienții să-și crească stima de sine și să își consolideze respectul de sine deoarece ea însăși este un exemplu în acest mod? Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la ea a fost să mă iubesc pe mine însămi. Consider că acesta e cel mai important lucru de făcut în viața: să avem o legătură caldă, blândă cu noi înșine. Să nu ne criticăm și judecăm pentru a fi un bun exemplu la rândul nostru pentru persoanele dragi din viața noastră cât și pentru cei care abia ne cunosc. Mulțumesc Carmen pentru tot ce m-ai învățat și pentru că m-ai ajutat să cresc frumos, devenind cel mai bun exemplu în primul rând pentru copii mei!l!
Mary Avakian
Mary Avakian2 ani în urmă
(Tradus de Google) Experiența mea cu Carmen Neagu a fost una îmbogățitoare din diferite puncte de vedere. Pentru început, Carmen este absolut înzestrată să aducă total străini împreună, făcându-i să se simtă în largul lor încă de la început. Ea gestionează sesiunile cu expertiza cuvenită, oferind tuturor oportunități egale de a-și spune cuvântul, fără a lăsa niciodată vocile să se suprapună. În cea mai mare parte, este foarte bună la reformularea, ori de câte ori este nevoie, a intervențiilor noastre pentru a ne asigura că nu există loc pentru interpretări greșite / neînțelegeri. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din întâlnirile organizate de Carmen și aștept cu nerăbdare mai multe lucruri. Ea m-a ajutat să obțin o perspectivă asupra problemelor care necesită reflecție și să găsesc răspunsuri la întrebările pe care mi le-am pus deseori.

(Original)
My experience with Carmen Neagu has been an enriching one from different points of view. To start with, Carmen is absolutely gifted in bringing total strangers together making them feel at ease from the very beginning. She manages the sessions with due expertise giving everyone equal opportunity to have a say, never letting voices overlap. Mostly, she Is very good at rewording, whenever needed, our interventions so as to make sure there Is no room for misinterpretations/misunderstanding. I thoroughly enjoyed being part of the meetings organized by Carmen and am looking forward to more of It. She has helped me gain insight into issues that required reflection and find answers to questions I've often asked myself.
Talida radu
Talida radu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Îți mulțumim, Carmen Neagu, pentru că ai condus grupul nostru „Cuibul englezesc!” . Nu doar că ne-am exersat engleza, dar am învățat să fim mai organizați ca grup, am învățat să primim și să dăm feedback, am învățat multe din a avea un observator, o persoană din grupul nostru care la sfârșitul ședințelor ne-a spus parerea despre tema aleasa, dinamica fiecarui individ si a grupului, am invatat din vazandu-va coordonand grupul. Pentru mine este fantastic ce a realizat acest grup (format din oameni de diferite culturi) într-un timp atât de scurt. Mulțumesc!

(Original)
Thank you, Carmen Neagu, for leading our group " The english nest!" . Not only that we practiced our english but we learned to be more organised as a group, we learned to receive and give feedback, we learned a lot from having an observer, a person from our group that at the end of our sesions told us his opinion obout the topic chosen, the dinamic of each individual and the group, we learned from seeing you coordinate the group. For me it's fantastic what this group (formed from people of different cultures) has achieved in such a short time. Thank you!
Mariana mary
Mariana mary2 ani în urmă
Doamna psiholog Carmen Neagu m-a ajutat să trec prin momente foarte dificile. Ea aduce claritate, înțelegere și direcție gândurilor și sentimentelor mele. Ea a fost de un ajutor extraordinar și cel mai bun consilier cu care am lucrat vreodată, m-a ajutat sa revin cu picioarele pe pământ și mi-a redat o gură proaspătă de aer de care duceam lipsa de ceva timp. Am dezvoltat o relație terapeutica foarte bună într- un timp record. Abilitățile de comunicare și relațiile mele s-au îmbunătățit și îi sunt recunoscătoare pentru asta.Te face să te simți foarte confortabil în deschidere, lucru ce nu credeam vreodată că am să îl fac.
Doamna Carmen Neagu, te v-a ajuta să găsești în tine răspunsul pe care l-ai căutat mereu, RESPECT! O recomand cu toată încrederea.
Nicoleta Cerasela Miron
Nicoleta Cerasela Miron2 ani în urmă
Am cunoscut-o pe Carmen în context didactic, am colaborat din punct de vedere psihologic și consider că am o prietenă pe viață! Am descoperit-o pe ea și am început să mă redescopăr pe mine, iar procesul continuă! Și e minunat să văd ce sălășluiește în mine.
Am pornit de la burnout, pe care l-am luat de mult timp în brațe și am ajuns la kitul de supraviețuire, mi-am rescris povestea personală, am înțeles că am nevoie de pauze și lucrez la wellbeingul profesional.
De asemenea, îmi recunosc triggerul vieții personale și profesionale și mă încântă ideea de „odihnă a scării”, metaforic vorbind. Ceasul schimbării merge și înainte și înapoi și mă ghidez de sintagma „Va fi bine!”
O recomand cu toată inima, este o prezență atât de plăcută și te poartă către starea de bine și înțelegerea eului și a copilului interior. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!
El Sischo
El Sischo2 ani în urmă
Locații recomandate