/Brasov/Scoala

Club Sportiv CELE DOUĂ TURNURI (ȘAH)

Acces din, Strada Carpaților nr. 91, sc 3, ap. 4. Parter, Strada Caisului, Brașov 500277, România

Club Sportiv CELE DOUĂ TURNURI (ȘAH)
Scoala
5
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJMG+V4 Brașov, România
+40 729 496 001
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 18–19
Marți: 16–19
Mirecuri: 16–19
Joi: 16–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Dragoman
Gabriela Dragoman2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Copiii care vin la Clubul Sportiv "CELE DOUĂ TURNURI", să joace și să învețe tainele acestui "sport al minții", găsesc mai mult decât un instructor: Lucian Ștefan este un adevărat prieten al acestora. Are metode eficiente de predare, astfel încât șahul să devină cât mai atractiv copiilor. Am un copil care frecventează acest club. Suntem încântați de evoluția lui.
Catalina Duluman
Catalina Duluman2 ani în urmă
Băiețelul meu in varsta de 11 ani mi-a spus ieri cand ne pregateam sa mergem la cursul de sah de la Clubul Sportiv CELE DOUA TURNURI, dupa o pauza de 3 luni: "Mami, abia astept sa joc din nou sah!"
Stiu ca, de fiecare data, pentru el, experienta partidei de sah este fascinanta, de fiecare data noua, imprevizibila, provocatoare. Vad asta mereu, cand termina cursul si imi spune: "Sunt obosit, am pierdut/am castigat, am muncit mult, mi-a placut, a fost interesant si placut, am invatat mutari noi, abia aștept sa joc din nou!
Multumim frumos, domnule profesor Lucian Ștefan pentru sansa de a stimula mintea, de a trai emotii deosebite, de a creste frumos, de a invata lucruri noi! 🤗
Madalina L.
Madalina L.2 ani în urmă
sah & mat, cu multa distractie.
Participam cu mare drag la acest curs.
GABRIELA SURDU
GABRIELA SURDU2 ani în urmă
La CLUBUL SPORTIV CELE DOUĂ TURNURI, cu Lucian Ștefan ca instructor de șah (psiholog și tată!), cursul este o distracție serioasă, după o programă bine structurată și adaptată fiecărui nivel de vârstă. Călătoria în lumea șahului devine, pentru copii, o poveste fascinantă, unde ei sunt personaje principale care, descoperind tainele șahului, își dezvoltă multe abilități cognitive, intelectuale, emoționale și sociale.
Sunt cadru didactic și recomand cu toată încrederea. Copiii dumneavoastră sunt pe cele mai bune mâini!
Andreea Muresan
Andreea Muresan2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate! Am 2 copii care participa la cursurile de șah ținute de dl Lucian Ștefan si suntem foarte mulțumiți !!! Recomand cu încredere!
Izabella B.
Izabella B.2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Invatand sa joace sah sub indrumarea unui om extrem de implicat, Lucian Stefan, copiii fac cunostinta cu lumea strategiei, a gandirii logice dar si a competitiei...si se distreaza invatand :)
Gina Pascaru
Gina Pascaru2 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate!!!
Fetița noastră are parte de o îndrumare pe măsură! Fiecare curs îi aduce noi și noi cunoștințe care o face și mai curioasă și nerăbdătoare!
Recomand cu drag!
👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
Marian Tret
Marian Tret2 ani în urmă
Un club extraordinar! Un instructor de șah, pe care îl recomand cu căldură părinților pentru a-și lasă copiii pe mana lui!
Locații recomandate