/Arges/Scoala

Școala Gimnazială Marin Preda

Strada Pictor Nicolae Grigorescu 37, Pitești 110154, România

Școala Gimnazială Marin Preda
Scoala
3.9
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV7F+8C Pitești, România
+40 248 610 880
marinpredapitesti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Constantin Sofian
Constantin Sofian4 ani în urmă
O SC. Gimnazial cu perspective pentru tânără generatie
Roberta Florian
Roberta Florian5 ani în urmă
Super tare școala!!
Luca Razvan
Luca Razvan5 ani în urmă
Dede mumu
Dede mumu6 ani în urmă
Niste nesimțiți. Anul trecut, dupa concursul de matematică, au dat toți copiii afara din scoală, in frig, fara sa ii intereseze daca sunt sau nu părinții copiilor în curte, sa ii poată lua sau nu. Ai fost copii care au terminat de frig în curte pana la venirea părinților.
Toate "laudele" organizatorilor si conducerii!!!
_-_ LUN3T1C _-_ Ro
_-_ LUN3T1C _-_ Ro6 ani în urmă
Tare
Andrada Ciu
Andrada Ciu7 ani în urmă
O schoală frumoasa.
Paul ANTONESCU
Paul ANTONESCU7 ani în urmă
(Tradus de Google) Primele mele clase 8 le-am studiat aici. Am fost foarte norocos să fiu aici. Mi-a plăcut. Profesorii sunt mari. Abordarea educației este ușor de înțeles atât pentru copii, cât și pentru părinți împreună.
Există o mică arenă sportivă, laboratoare și cred că au singura lor sală medicală doar pentru studenți. Principalul este într-adevăr în dezvoltare. Atmosferă minunată.!

(Original)
My first 8 grades I studied here. I was really lucky to be here. I loved it. Teachers are great. The education approach is easy to understand for both children and parents together.
There's a small sports arena, laboratories and I believe they have their one medical room for the students only. The principal is really into development. Great atmosphere.!
Mirela Teodorescu
Mirela Teodorescu2 ani în urmă
Este una din școlile vechi,din Pitești ( fosta gen.10),la care a învățat băiatul meu,în urma cu peste 28 ani ...nu prea o vizitez,în prezent,decât cu ocazia anilor, în care se votează .Am fost intr o acțiune de strângere fonduri, prin anii 2010 -2011 ,l-am cunoscut pe directorul de atunci,prof.Mosoia,care a reacționat prompt și cu susținere personală...clasele, păreau curate, mobilierul din ele ,destul de vechi, profesorii deschiși, empatici ,dar totul avea un aer de învechit, înghesuit și așteptam ca lucrurile să se fi schimbat,intre timp, dar, nu pare că....
Locații recomandate