/Alba/Scoala

Direcția de Asistență Socială Alba Iulia

Bulevardul Republicii 26, Alba Iulia 510001, România

Direcția de Asistență Socială Alba Iulia
Scoala
2.8
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
3HJF+67 Alba Iulia, România
+40 258 810 325
directiadeasistentasocialaalbaiulia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vali Liteanu
Vali Liteanu2 ani în urmă
Dezamăgitor modul în care ești tratat în aceasta instituție. O experienta neplăcută. Doamna care a venit sa îmi preia actele, doamna Ani dacă bine îmi amintesc mi-a spus cu multa silă și plictiseala ca sunt necesare copii după referatul de la medicul specialist, respectiv după scrisoarea medicala de la medicul de familie, deși nu se specifica nicăieri ca nu se accepta aceste documente în original, ci doar copii. Am rugat-o atunci sa ma ajute cu copiile după aceste doua documente, iar dansa mi-a întors spatele și s-a închis în birou. Foarte probabil s-a simțit deranjata de faptul ca trebuie sa muncească sau sa ofere asistenta persoanelor cu handicap în timpul programului de lucru.
Mi se pare inadmisibil ca instituția sa fie dotata cu scanner de temperatura de ultima generație, în contextul în care nu beneficiază de un copiator, astfel încât persoanele cu handicap sa nu fie trimise la plimbare, din cauza ca aceeași instituție nu comunica în detaliu care sunt documentele acceptate doar în copie.
Din fericire, după ce m-am întors cu copiile, a apărut și o angajata drăguță și amabila care mi-a preluat cazul. Și astfel a compensat în parte experienta neplăcută cu angajata din biroul din stânga.
Cred ca dacă toți cei care au astfel de experiente ar trebui sa le împărtășească public, astfel încât sa ne asiguram ca vom fi tratați cu respect și umanitate în instituțiile publice.
Florin Armian
Florin Armian2 ani în urmă
Personal amabil și foarte bine pregătit profesional.
Barsony Iulian
Barsony Iulian2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nr1 civic

(Original)
Nr1 civic
Vaida E, Constantin
Vaida E, Constantin2 ani în urmă
Locații recomandate