/Vaslui/Scoala de soferi

Scoala Auto

Strada Constantin Dobrogeanu Gherea 26, Vaslui 730158, România

Scoala de soferi
3.1
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPPJ+94 Vaslui, România
+40 745 460 163
scoala-auto.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut M
Ionut M2 ani în urmă
Pentru categoria A platesti toate orele, dar faci mai putin de jumatate si la un moment dat va treziti ca urmeaza sa dati examenul. Trebuie sa suni si sa te rogi de ei sa te primeasca la ore, insa cu 1-2 zile inainte de examen esti sunat sa te pregatesti pentru examen si mai faci 1-2 ore. Nu va invata nimeni mai mult decat comenzile motocicletei. In plus, la partea teoretica faceti chestionare pentru categoria B, nu pentru A1/A2/A. Mai bine faceti in alt judet ca sa invatati ceva, nu sa invatati dupa ce luati permisul si cadeti pe strada. Daca totusi va hotarati sa mergeti aici, va sugerez sa nu semnati ca ati facut toate orele si sa platiti treptat, pe masura ce faceti orele si nu va lasati atrasi de ideea de a lua permisul mai repede. Din cate am vazut, oricine ia examenul, chiar daca tremuri de frica pe motocicleta.
David D
David D4 ani în urmă
Andrei tofan
Andrei tofan5 ani în urmă
Alexandru AV
Alexandru AV5 ani în urmă
Dragos Iulian
Dragos Iulian2 ani în urmă
Primele ore de poligon pentru categoria A le-am sustinut cu prietenul instructorului. Ore pierdute, pe care le-am compensat prin ore suplimentare. (timp si bani pierduti). Dupa 4 ore suplimentare am renuntat la scoala.
Moldoveanu indurerat
Moldoveanu indurerat2 ani în urmă
Nu stiu cum este pentru celelalte categorii, însă pentru A, A1, A2, AM este penibil rau. Dacă vrei să obții carnetul mai bine faci in alta parte, aceasta scoala nu este deloc serioasă, tu trebuie sa tragi de ei. Chiar nu voiam să ofer o stea, însă nu am avut alta optiune.
Cosmin Grigoriu
Cosmin Grigoriu2 ani în urmă
Nu stiu inca
Oana Nicoleta Lazăr
Oana Nicoleta Lazăr2 ani în urmă
Locații recomandate