/Suceava/Scoala de soferi

SIGUR LA VOLAN Scoala soferi & Atestate soferi Suceava

Strada Mirăuților 3, Suceava 720028, România

SIGUR LA VOLAN Scoala soferi & Atestate soferi Suceava
Scoala de soferi
4.5
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7W8+G2 Suceava, România
+40 740 034 212
scoaladesoferisv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Bucsa
Alina Bucsa2 ani în urmă
Am făcut ore cu doamna instructor LUPESCU Ionela, este cea mai buna, a dat dovada de mult profesionalism.
Mihaiescu Simina
Mihaiescu Simina2 ani în urmă
Recomand cu tot dragul pe doamna Ionela Lupescu,este extrem de precauta,intelegatoare si rabdatoare! Merita tot respectul!
ButaTV
ButaTV2 ani în urmă
Recomand cu încredere!😁
Instructor auto: Ionela Lupescu.
Cata Necis
Cata Necis2 ani în urmă
Instructorii nu cunosc regulile de circulatie. Instructorul care se afla astazi 31.10.2021 la ora 20 in autoturismul cu numarul SV69SYG era atent la telefon si putin a lipsit sa nu se urce peste noi pe trecerea de pietoni de pe Soseaua Nationala. Poate ar trebui sa va selectati mai bine instructorii. Voi merge si voi depune si reclamatie la politie, individul respectiv nu ar trebui sa conduca, nu mai spun sa invete pe altii sa conduca.
Roxana Elena
Roxana Elena2 ani în urmă
Recomand cu drag această școală de șoferi ! Admisă din prima la ambele probe !! Iar că instructor, Vasile Pădurariu este cel mai bun! Cu mult calm și profesionalism m.a ajutat să învăț să conduc si sa îmi înving teama de a conduce!
Mulțumiri și respect domnului instructor !
Teodora BOGDANIUC
Teodora BOGDANIUC2 ani în urmă
Am facut scoala la Sigur la volan si pot spune ca a fost una dintre cele mai bune alegeri ale mele, deoarece am primit indrumare din partea domnului instructor Danalache Iulian in legatura cu actele, inscrierea la scoala am facut o cu foarte mare usurinta, iar la orele de condus mi s a oferit seriozitate maxima.
O scoala foarte buna ce detine oameni profesionalisti.
Recomand cu toata increderea!
Danut Hutuleac
Danut Hutuleac4 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere aceasta scoala de soferi. Neavand niciun fel de experienta anterioara cu motoare (nici macar pasager) am luat categoria A fara probleme, numarul orelor de parctica fiind mai mult decat suficiente. Seriozitatea personalului, rabdarea, intelegerea, implicarea, comportamentul impecabil pe durata lectiilor de conducere va vor ajuta sa va atingeti obiectivul. Veti intalni oameni deosebiti si energie buna, atat in timpul pregatirii cat si dupa (daca veti alege sa faceti parte din grupul moto si veti merge in drumetii). Sa aveti spor!
Fabian bucovina vlogg
Fabian bucovina vlogg4 ani în urmă
Clar profesionisti ! Parerea mea, Sorin Burlacu este cel mai bun instructor moto din zona , dedicat, tanar , cu abilitati de comunicare si tehnice vis a vis de moto si nu in ultimul rand se preocupa ca fostii elevi sa evolueze in tehnica moto si dupa promovarea examenului.Recomand cu incredere !
Locații recomandate