/Sibiu/Scoala de soferi

Combi Bucur

Calea Gușteriței 16, Sibiu 550245, România

Combi Bucur
Scoala de soferi
3.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R528+6P Sibiu, România
+40 269 226 689
scoaladesofericombi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Teodora Alexandru
Teodora Alexandru2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul , Scoala de șoferi Combi Bucur! Profesionalism , seriozitate , promptitudine! Cea mai buna scoală din Sibiu!
Iris Ordean
Iris Ordean2 ani în urmă
Recomand Scoala de Soferi Combi Sibiu. Au dat dovada de profesionalism si mi-au oferit ajutorul exact atunci cand aveam cea mai mare nevoie.

Iar domnul instructor Spatacean Gheorghe este extraordinar!

Ne vedem in viitor pentru categoria A! 🙂
MIRIAM ELISABETH POP COROS
MIRIAM ELISABETH POP COROS2 ani în urmă
Admisa astăzi! Recomand cu încredere școala de șoferi Combi Bucur, în ciuda recenziilor proaste adresate de concurență, precizez faptul ca școala deține cele mai noi si bune mașini din Sibiu iar instructorii sunt profesionisti, devotați meseriei!
Roberto Wenrich
Roberto Wenrich2 ani în urmă
Ce-a mai bună școală de șoferi din Sibiu !Au săli de legislație moderne, mașini noi Golf 7 ,
instructori și profesorii de legislație foarte bun!i Am luat examenul din prima cu 0 puncte de penalizare . Vă recomand cu încredere școala de Șoferi Combi Bucur
Costi Cornatan
Costi Cornatan2 ani în urmă
O experiență foarte plăcută din partea acestei instituții, apreciez foarte mult atenția acordată de către această școală de șoferi și mă bucur foarte tare pentru interesul instructorului.
Camionul merge foarte bine marca Mercedes Atego am făcut 30 de ore de conducere pentru categoria C , la fiecare ședință am introdus diagrama la teorie a fost perfect am învățat mecanică și curs de prim ajutor Recomand cu multă încredere.
Denisa Feier
Denisa Feier2 ani în urmă
Am doar cuvinte de lauda la adresa acestei scoli. Profesionalism si implicare atat din partea instructorului cat si a personalului din incinta scolii. Recomand cu incredere instructorul Radoi Alexandru care detine calmul si rabdarea necesara in vederea promovarii examenului. Best in town🔝🔝🔝
Andreea Maria Rădulescu
Andreea Maria Rădulescu2 ani în urmă
Cea mai frumoasă experiență trăită vreodată alături de cel mai minunat instructor! Răbăgel Aurel, care și-a dedicat timpul și răbdarea pentru a obține rezultatul mult dorit!
Recomand cu încredere! Firma serioasă, mașini noi, curate, oameni deosebiți și atenți .
Comunicarea și răbdarea și-au spus cuvântul! Am obținut permisul de categoria B! Felicitării Combi pentru profesionalism și competentă!
Raul Nistor
Raul Nistor2 ani în urmă
Am luat permisul din prima fara greseli, asta se datoreaza instructorului meu, Gheorghe Spatacean, calm, rabdator si cu siguranta cel mai bun!!!Vă mulțumesc din suflet!!Recomandarile mele sincere merg spre aceasta scoala si spre personalul de o calitate superioara!!
Locații recomandate