/Satu mare/Scoala de soferi

Scoala de Soferi AUTOLUX

Strada Mircea cel Bătrân nr. 9/1, Satu Mare 440012, România

Scoala de Soferi AUTOLUX
Scoala de soferi
4.9
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVQH+Q3 Satu Mare, România
+40 751 122 113
scoalaautolux.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oana G
Oana G2 ani în urmă
Cea mai bună școală de șoferi.
Black 1ce
Black 1ce2 ani în urmă
Extrem de aroganta atitudine din partea instructurilor in trafic.
Instructori care nu sunt capabili sa isi controla nervii la volan sau ca si pasageri sunt periculosi deoarece prezinta risk si pentru ei insasi cat si pentru studenti si cei din trafic.
Controlati-va nervii sau nu aveti ce cauta in pozitie de instructori.
Andrei Cadar
Andrei Cadar3 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi cu cei mai de treaba instructori, recomand 😁
Roxana Nastai
Roxana Nastai4 ani în urmă
Am vrut întotdeauna să învăț de la cei mai buni, iar această dorință personală m-a îndreptat spre tine încă de la primele recomandări. Ovi, ești un profesionist în domeniul în care activezi și țin să îți mulțumesc pe această cale pentru toată răbdarea, implicarea, punctualitatea, seriozitatea și pentru tot calmul de care ai dat dovadă pe parcursul ședințelor de condus. Trebuie să recunosc că la început am avut emoții uriașe și că aveam impresia că poate nu e de mine condusul, însă, pe parcurs, ai făcut în așa fel încât am ajuns să aștept cu drag orele noastre “de terapie” în care îmbinam utilul cu plăcutul și fără de care nu aș fi ajuns la “#dinprima”. Totodată, îți mulțumesc că ai trecut peste bariera profesională pe care o impune profesia ta și m-ai făcut să văd în tine un bun amic. Fără niciun dubiu, te recomand tuturor și îți doresc cât mai mulți elevi serioși de care să fii mândru și care să fie cel puțin la fel de multumiți ca și mine. A fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am făcut și de care nu îmi pare rău nici măcar o clipă, iar cele 5* pe care ți le acord cuprind prea puțin din ceea ce reprezinți tu cu adevărat. Mult succes în continuare!
Laura Delia
Laura Delia5 ani în urmă
Ovi, te felicit !🤗
Raluca Taran
Raluca Taran2 ani în urmă
Vreau sa îți multumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine ,pentru fiecare sfat și suport pentru profesionalism și răbdare .A fost o plăcere sa particip la orele de condus(încă nu îmi vine sa cred ce repede au trecut 😢) deja încep sa îmi lipsească ,esti un om deosebit îți multumesc pentru tot !Recomand cu încredere!😊(Ovidiu Lucuț)
Bettina Nicoară
Bettina Nicoară2 ani în urmă
The Best.👌 RECOMAND!
Studio Dragos
Studio Dragos2 ani în urmă
The Best 👍👍👍👌👌👌 RECOMAND!!!
Locații recomandate