/Mures/Scoala de soferi

Eurofocus

Strada Uzinei nr.4, Târgu Mureș 540307, România

Eurofocus
Scoala de soferi
5
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH23+H4 Târgu Mureș, România
+40 756 035 556
scoalaeurofocus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Toderașc
Ioana Toderașc2 ani în urmă
Recomand cu drag scoala Eurofocus, dar mai ales pe Tamás Szabo. Oamenii sunt de nota 10. Parcare laterala si gararea vor fi cel mai usor lucru de realizat la examen.
Cristina-Alexandra Vintilă
Cristina-Alexandra Vintilă2 ani în urmă
Recomand cu încredere Școala de șoferi Eurofocus tuturor celor care doresc să învețe să conducă într-un mediu prietenos, cu instructori bine pregătiți și dornici să te ajute să-ți iei permisul din prima :) Mulțumiri instructorului Szabó Tamás pentru răbdarea și munca depusă!
Pavel Iernutan
Pavel Iernutan2 ani în urmă
A fost foarte bine,recomand cu toata increderea scoala de soferi Eurofocus.Multumesc tuturor celor implicati,in special lui driving instructor Csanad Kadar,am fost ca Daniel San si Mr Myagi!
Tancau Peter
Tancau Peter2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, sunteti ajutat la fiecare pas de-a lungul procesului cu mult profesionalism. Cu instructorul Szabo Tamas nu o sa va plictisiti la orele de condus, pe langa faptul ca veti invata foarte bine sa conduceti in orice situatie :)
Andreea
Andreea2 ani în urmă
Las un mic gest de mulțumire pentru implicarea și dedicarea de care a dat dovadă echipa Eurofocus în a se asigura că am avut pregatitea și informațiile necesare pentru a promova examenul de teorie și traseu.
Cu toate că nu le-am ușurat deloc munca, fiind limitată de timp, d-na Szábo Erika si instructorul meu, Kádár Csánad, au fost extrem de acomodabili și flexibili. Domnul Pavel Popa ne-a explicat și ilustrat limpede partea de teorie, fiind dispus să clarifice orice nelămurire.

Cea mai mare bucată de timp am avut placerea să o petrec alături de Csánad, un instructor perseverent și pasionat de ceea ce face, care oră de oră a depus un efort considerabil în a mă îndruma și pentru a mă face să mă simt cât mai în largul meu la volan. Îl recomand cu căldură.
Márti Atelean
Márti Atelean2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea Scoala de soferi Eurofocus, mai ales pe instructorul Kadar Csanad!😊
Balazs Kiss
Balazs Kiss2 ani în urmă
O școală auto pe care pot doar să o recomand! Începând de la procedura administrativă până la examenul de practică, totul decurge fără probleme, angajații companiei sunt foarte politicoși, profesionali.
Instructorul, alături căruia am avut ocazia să mă pregătesc de examen, Kádár Csanád e probabil unul dintre cele mai bune alegeri, un om cu caracter, serios, și cu o vastă experiență în domeniu. Cu un program flexibil, îi asigură cursanților posibilitatea de a programa cursurile cât mai convenabil lor. El este instructorul care te pregătește la un nivel superior, întrucât calficativul ,,ADMIS" să fie asigurat la examen.
Toți membrii companiei cu care am colaborat, ne-am putut să ne înțelegem ușor datorită calității superioare de care au dat dovadă de-alungul perioadei petrecute acolo.
Constantin Dalidis
Constantin Dalidis2 ani în urmă
Recomand cu incredere şcoala de şoferi EUROFOCUS, datorita profesionalismului pe care l-au oferit toti cei cu care am interactionat din prima zi in care am venit la ei si pana in ziua cand am fost declarat admis (Speciale mulțumiri doamnei Erika, cea care mi-a explicat pas cu pas cu rabdare si intelegere tot ceea ce trebuia sa fac in materie de acte + alte detalii organizatorice). De asemenea, recomand cu mare incredere pe domnul instructor Csanád Kádár pentru modul cum a reusit sa ma pregateasca atat din punct de vedere al cunostintelor cat si psihic pentru examenul de traseu, dar si rabdarea si calmul de care a dat dovada pe parcursul sedintelor de condus! Multe multumiri!

I highly recommend EUROFOCUS driving school due to the professionalism offered by all those with whom I interacted from the first day I came to them until the day I passed the exam (Special thanks cu Mrs. Erika, the one who explained to me step by step with patience and calmly everything i had to do related to papers and organization part). I also highly recommend the driving instructor Csanád Kádár for the way he managed to prepare me both in terms of knowledge and also mentally for the exam, but also for the patience and calm he had during the driving sessions! Special thanks!
Locații recomandate