/Iasi/Scoala de soferi

Școala Auto VIOVAS S.R.L.

Șoseaua Națională 194, Iași 700242, România

Școala Auto VIOVAS S.R.L.
Scoala de soferi
4.1
129 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H2P+M2 Iași, România
+40 232 234 000
viovas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru1 an în urmă
Vreau să încep prin a-i mulțumii domnului instructor Cristi Grancea pentru fiecare moment și pentru tot ce am învățat bun de la el, și să îmi cer scuze pentru toți nervii creați și nu voi putea uita niciodată cuvintele lui:,, Ai grijă că te coafez '', dar se merită.
Recomand cu încredere!!
Marin
Marin2 ani în urmă
Recomand această școală de șoferi, Un instructor foarte bun Domnul Paul Bitiusca îl recomand cu toată încrederea⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mariana Macarie
Mariana Macarie2 ani în urmă
A fost un examen cu multe emotii… pentru ca nici pasionata de condus nu sunt si nici la varsta majoratului (ba chiar am lasat cam multi anisori sa treaca pe langa mine - numai vreo 47). Cine ar fi crezut, asadar, vazandu-mi stangacia si timiditatea de la primele ore de conducere, ca voi reusi sa obtin ravnitul permis? Poate doar dl CRISTI GRANCEA, experimentatul meu instructor, care mi-a oferit toate conditiile sa ma autodepasesc si m-a invatat sa gandesc si sa execut logic toate manevrele in trafic. Sunt multe lucruri faine de zis despre acest domn, dar cel mai bine ar fi sa-l cunoasteti personal, sa-i fiti elevi, sa-l auziti, atunci cand nu aveti suficienta rabdare cu voi, cum va indeamna mereu: “Caaalm…, relaxati-va!” sau sa-l vedeti inaintea examenului cum, dupa ce va explica sa va controlati emotiile, ai impresia ca, la scurt timp, o buna parte din ele a fost preluata de catre dansul. Nici la prieteni nu intalnesti uneori atata empatie. Toata aprecierea si multumirea, domnule Cristi! Sper ca si cei de la VIOVAS vor sti sa-l pretuiasca si sa-l aprecieze la adevarata valoare, pentru ca a fost si este un magnet, o forta care atrage elevi catre aceasta scoala. Sarbatori frumoase tuturor! Cu recunostinta, Mariana M.
Paul Tanasă
Paul Tanasă2 ani în urmă
Doresc să îi mulțumesc instructorului meu, Grancea Cristinel, pentru profesionalismul, calmul și răbdarea de care a dat dovadă, și în îndrumarea căruia am reușit să promovez din prima examenul practic.
Florina Filip
Florina Filip2 ani în urmă
Deosebite aprecieri domnului instructor Petru Honceriu care de-a lungul ședințelor de condus inspiră încredere cursantului, avand capacitatea de a explica concret ceea ce este corect si incorect. Am avut parte de un instructaj bazat pe profesionalism, seriozitate și cunoștințe solide în conduita preventivă și un stil de conducere defensiv.

Cursul de legislatie a fost interactiv, explicit si pus bine la punct, iar doamnele secretare s-au arătat tot timpul foarte amabile.
Karina Airinei
Karina Airinei2 ani în urmă
Recomand cu încredere scoala de șoferi Viovas. Am luat permisul din prima și ii datorez totul domnului instructor Ciprian Paiu, care m-a ajutat o groaza pe parcursul orelor. Ii mulțumesc mult pentru toată răbdarea, încrederea și înțelegerea dumnealui! cel mai bun instructor!!!!
Melek Banita
Melek Banita2 ani în urmă
Va recomand cu cel mai mare drag aceasta scoala. L-am avut instructor pe domnul Cristi, un om foarte calm si cu foarte multa rabdare care m-a ajutat sa iau permisul din prima.
Dobrea Dalia
Dobrea Dalia2 ani în urmă
Recomand scoala de soferi Viovas, in special pe instructorul Ciprian Paiu, datorita caruia am luat permisul din prima, si am invatat cum sa conduc responsabil si sa ma descurc in trafic.
THUG 4 LIFE
THUG 4 LIFE2 ani în urmă
Recomand cu încredere, astăzi am luat permisu din prima, recomand instructor Paiu Ciprian cel ma bun instructor
Locații recomandate