/Iasi/Scoala de soferi

Auto Salt Motor

Strada Silvestru nr. 2, Iași 700090, România

Auto Salt Motor
Scoala de soferi
4.8
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7C+WG Iași, România
+40 740 327 467
autosaltmotor.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
HARASIM C. IRINA GR.2
HARASIM C. IRINA GR.22 ani în urmă
Seriozitate și profesionalism: doar câteva dintre cuvintele care pot descrie serviciile Auto Salt Motor. Deosebite aprecieri domnului instructor Negrii Constantin care de-a lungul ședințelor de condus m-a ajutat să mă pregătesc nu doar pentru obținerea permisului, cât și pentru viața de șofer încrezător și responsabil.
Pentru a avea parte de reușită, recomand cu încredere Auto Salt Motor!
Magical Sleight
Magical Sleight2 ani în urmă
Alegeți cu încredere! Nu ești pregătit doar pentru absolvirea examenului cu succes, ci și pentru traficul din fiecare zi! După mai bine de 5 ani, încă ma gândesc la toate deprinderile pe are le-am însușit împreuna cu domnul Instructor.
Succes tuturor șoferilor in devenire!
Adrian Pantia
Adrian Pantia2 ani în urmă
Sincer din partea mea și chiar dacă a fost prima școală la care m-am înscris,cred ca este ce-a mai buna școală de șoferi deoarece îți explică foarte în detaliat și înveți fără nici o problema ii dau 5 stele.
Sam Md
Sam Md4 ani în urmă
Sunt doua avantaje la ei:
-un mare avantaj este ca va ofera masina de schimb in cazul in care masina pe care faceri cursurile auto se strica sau este implicata intr-un accident
-pe langa lectiile de conducere, instructorii lor va invata sa va controlati emotiile la volan atat in timpul orelor de condus in oras cat si in timpul examenului auto la strada.
Recomand cu incredere
There are two advantages to them:
- a big advantage is that it offers you a replacement car if the car on which you do the car crashes or is involved in an accident
- Beside driving lessons, their instructors will teach you to control your driving emotions both during driving hours in the city and during the road car exam.
I highly recommend
Adrian Harasim
Adrian Harasim5 ani în urmă
O scoala de soferi asa cum ar trebui sa fie toate. Personal foarte amabil si foarte bine pregatit. Dl. instructor Constantin Negrii este o persoana de nota 20, are foarte multa rabdare si este foarte, foarte bine pregatit si se vede foarte clar dupa modul cum sustine atat cursurile teoretice, cat si cele practice, ca iubeste ceea ce face si pune foarte mult suflet. Recomand 100% aceasta scoala de soferi !
Denis Damir
Denis Damir2 ani în urmă
Recomand această școală de șoferi din varii motive. Definitorii ar fi seriozitatea persoanelor din cadrul acestei școli, precum și calitatea instructajului teoretic și practic. Pe această cale aș vrea să-i fac o recomandare domnului instructor Liviu Armașu: un instructor în adevăratul sens al cuvântului!
Ramona Deliu
Ramona Deliu2 ani în urmă
Cuvântul definitoriu este Profesionalism. Recomand călduros, dacă vreți atât înțelegere/învățare, cât și un mediu prietenos. Calitatea serviciilor depășește cu mult piața de astăzi în acest domeniu!
Recomand de 100 de ori!
Ricardo-Daniel Achiței
Ricardo-Daniel Achiței2 ani în urmă
Personal foarte amabil si foarte bine pregătit.
Domnul Liviu Armașu un instructor de nota 2000, pregătește elevii foarte, dar foarte bine.
Locații recomandate