/Ialomita/Scoala de soferi

DRPCIV Slobozia

Slobozia, România

DRPCIV Slobozia
Scoala de soferi
2
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H9HQ+G2 Slobozia, România
drpciv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Francisca Patrascu
Francisca Patrascu4 ani în urmă
Desi pe site se mentioneaza ca plata taxei pt permis se face la ghiseu, esti pus in situatia sa dai fuga la trezorerie ( in cazul in care ajungi mai devreme ) sau risti sa pierzi programarea...
Johnny Johnny
Johnny Johnny4 ani în urmă
As da 0 stele daca ar fii posibil,personal recalcitrant,neajutator, iar institutia e la fel de incapabila ca cnadnr,nu sunt in stare sa comunice intre ei ce masini sunt vandute. Atentie tuturor,posibil sa primiti amenzi de rovigniete la ani de zile dupa ce ati vamdut masina si declarat ca este instrainata catre ghici cine, drpciv.. patetic,mi-e sila de institutii ca astea,pierd timp si bani din concediu in loc sa ma relaxez ma umplu de nervi..
Cris Neculau
Cris Neculau2 ani în urmă
Am intarziat 5 min fata de programare (am venit din Bucuresti impreuna cu copilul) si din cauza multiplelor review uri negative am intrat cu teama in cladire crezand ca am batut drumul degeaba si ca nu ma vor primi. Contrar asteptarilor, am fost foarte bine tratata de catre domnul de la ghiseu care mi-a vorbit frumos si mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie, ba chiar si in plus (m-a intrebat de unde vreau sa ridic pasaportul si a facut demersurile pt asta). Merita pe deplin cele 5 stele!
Dan Puma
Dan Puma2 ani în urmă
Angajații fara nici un interes in slujba cetateanului, foarte "acri" .
Instituțiile statului parca sunt împotriva cetățenilor care își plătesc taxe și prin asta acriturile își primesc salariile .
Georgian Grigore
Georgian Grigore2 ani în urmă
Personal incapabil să te lămurească, domnul de la ghișeul 3 complet lipsit de scrupule, recalcitrant, lucrează la contact cu publicul și nu este capabil să vorbeasca fără să țipe, să reactioneze urat, jalnic!
Barzoiu Sorinel
Barzoiu Sorinel2 ani în urmă
Bataie de joc!!! Nu isi indeplinesc datoria de a ajuta omul de rand, doar incurca si iti rad in nas !!!(Mai ales domnii de la ghiseul 3 si 4, care iti arunca hartiile inapoi fara a explica ceva)
Nelu /NELU
Nelu /NELU2 ani în urmă
Ghișeul Nr 3 arogant și plini de el însuși așteptare este foarte lungă mai exact 30min pentru Nr auto
Elena balan
Elena balan2 ani în urmă
Cu programare nu am asteptat deloc. Personalul foarte amabil. Am rămas chiar placut uimită. Felicitări! Se poate si asa
Locații recomandate