/Giurgiu/Scoala de soferi

Scoala de soferi Drive School

Scoala de soferi Drive School
Scoala de soferi
4.9
25 recenzii
8 comentarii
+40 722 579 160
driveschool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Iarca
Diana Iarca2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi!
Am avut o experienta ft placuta si cu ajutorul instructorului Sebastian Ignat, care a dat dovada de mult profesionalism, colaborare si rabdare, am reusit sa iau permisul din prima incercare!
The best in town!
Mario Asia
Mario Asia2 ani în urmă
Sunteti cei mai buni! Multumesc.
Neagu Valentin
Neagu Valentin2 ani în urmă
Îi mulțumesc instructorului, Colac Constantin , pentru răbdarea și calmul oferite în toate situațiile întâlnite. Datorita lui azi, am fost admis, categoria B. Recomand cu încredere.
Tania Hategan
Tania Hategan4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea aceasta scoala de soferi, datorita careia am luat din prima atat sala cat si proba practica. Profesionalismul e pe primul plan, incepand cu domnul profesor care preda Legislatia (intr-un mod foarte simpatic, care te atrage, te face sa retii foarte repede informatia si te determina chiar sa inveti :) ), pana la domnul instructor Ignat Sebastian cu o rabdare pe care o apreciez si un mod de a te invata foarte incurajator.
Singurul "inconvenient" de tinut cont e timpul lung de parcurgere al orelor, fiind o scoala atat de cautata, dar de acest lucru esti avertizat inca de pe site si la inscrierea dosarului.
Mihai Costache
Mihai Costache2 ani în urmă
Cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti, felicitari!!!
Oana Mihaela Denischi
Oana Mihaela Denischi2 ani în urmă
Recomand cu drag această școală. 5 stele nu sunt suficiente!!!!! Instructorul meu Sebi, este cel mai minunat om. O persoana foarte calma, stie să explice extrem de bine ce trebuie sa faci și reușește să te "ancoreze" în trafic asa cum teebuie. Cu ajutorul lui am reușit sa imi inving emotiile in trafic si sa iau traseul din prima. Recomand !!!!
Anna Ann
Anna Ann2 ani în urmă
Am avut cea mai buna experienta ever!!! O scoala de soferi profesionista, unde am gasit sustinerea si educatia necesara pentru a obtine permisul de conducere! Instructorul meu? Vlad Vîlcu - cel mai minunat om pe care puteam sa il am in preajma in aceasta experienta! Nu doar un bun pedagog, ci si un psiholog si cel mai tare sprijin moral si educational pe care il puteam avea! Va multumesc frumos pentru toata experienta: 7 stele!🥰🤗❤😇
Madalina Dumitrache
Madalina Dumitrache2 ani în urmă
Cei mai buni! Recomand cu încredere.. Sa i definesc într-un cuvant :profesionalism.. Ii mulțumesc instructorului, Sebastian Ignat, pt răbdare, calm și cele învățate, datorita lui azi, am fost admisa, categoria B 😊 iar despre Andreea (secretariat), cu ea având primul contact, este minunata 🥰! Va mulțumesc tare!
Locații recomandate