/Dolj/Scoala de soferi

Școala de Șoferi „Florița”

Bulevardul Nicolae Titulescu 110, Craiova 200154, România

Școala de Șoferi „Florița”
Scoala de soferi
3.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QHH+3X Craiova, România
+40 763 661 494
scoalaflorita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mdiavio 123
Mdiavio 1232 ani în urmă
Salut ! Nu recomand aceasta scoala de soferi, lipsa de profesionalism, masini care se strica foarte des, am facut scoala cu domnul Florita, la majoritatea orelor de condus se tipa si se urla, efectiv nu exista o comunicare normala intre cursant si instructor, in plus instructorul statea majoritatea timpului cu ochii in telefon, orele de legislatie foarte slabe, se fac pe hartie si la calculator iti pun ei un program vechi la care sa faci chestionare, in loc sa se exerseze chestionare direct de pe site-ul celor de la DRPCIV, mai bine invatati acasa legislatia decat la scoala.
Am vazut ca mai sunt recenzii negative la aceasta scoala de soferi, deci nu sunt singurul care a avut o experienta negativa. NU RECOMAND !!!
David Ionescu
David Ionescu2 ani în urmă
Nu mergeti cu instructorul Laurentiu , este un fustangiu si un om care in loc sa te invete isi vede de interesele lui legate de casă si cumparaturi.
Camelia Florentina Arhire
Camelia Florentina Arhire4 ani în urmă
O scoala de soferi minunata domnul Florita o persoană deosebită cu o calmitate rar intalnita ,un om deosebit multumesc ptr incredere recomand cu mare drag !multumesc doamnei instructor auto Stroe Marinela
Alina Vasilica Dimitriu
Alina Vasilica Dimitriu5 ani în urmă
O școala foarte buna și corecta, adevărați intructori și foarte buni. Este ce-a mai buna școala de șoferi din Craiova . Va mulțumesc din suflet domnule instructor Laurențiu . Sunteți nr 1.
Mihai Radoi
Mihai Radoi7 ani în urmă
Profesionisti. Domnul Florita este un instructor complet din toate punctele de vedere(teorie+practica).
Sala de legislatie la dispozitia cursantilor.
Personal amabil
Jamal Alin
Jamal Alin2 ani în urmă
Nu recomand ! Orele de legislatie prost facute, faceam chestionare, singur am invatat acasa ... iar instructorul pe care l-am ales nu m-a invatat mare lucru plus ca am facut si multe ore suplimenatare si degeaba. Total dezamagitor !
TikShots
TikShots2 ani în urmă
Daca doresti un insturctor care sa urle ca un crizat si care sta pe telefon si duhneste a alcool aici poti veni. Inafara de plecarea de pe loc nu inveti mai multe la aceasta scoala
Sosoi
Sosoi2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma. Instructorii stau pe telefon in timpul orelor de conducere iar orele de legislatie nu exista. Te duci la un calculator si faci chestionare. Lucru pe care il poti face si acasa
Locații recomandate