/Dambovita/Scoala de soferi

Academia Titi Aur

DN 1 A , Soseaua Bucuresti - Targoviste, 205, Cocani, Comuna Crevedia 137181, România

Academia Titi Aur
Scoala de soferi
4.7
372 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JWP2+GW Cocani, România
+40 755 800 500
academiatitiaur.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Stanciu Mihai
Stanciu Mihai2 ani în urmă
2 stele doar pentru că in 2017 am participat la cursul clasid defensiv pentru instructori şi a fost o experiență interesanta.Nu pot spune ca mi-a schimbat viziunea pe care deja incepusem sa mi-o formez legat de siguranta traficului. 1 stea pentru denigrarea tuturor instructorilor şi scolilor auto din românia.Face nişte declarații aberante şi după el toate duc intr-un singur loc.
Nu este etic,normal,frumos şi respectuos ce face acest Titi Aur.Respectul meu a ramas in 2017 si s-a stins de atunci si până acum din toata denigrarea agresivă şi perpetuă!
Bogdan Iancu
Bogdan Iancu2 ani în urmă
Nu ofer explicatii despre locatie si vreau sa ii spun doar atat domnului care este mare pilot doar aici in Romania(afara neauzind de el) si eu am fost sportiv in raliuri pe 2 roti cu, titluri de campion national si nu dau vina pe scolile moto cand sunt atatea accidente pe 2 roti. Oamenii aia isi fac treaba si la auto cat si la moto, dar dupa ce fostii elevi se vad cu "plasticul" in buzunar se vad regii soselelor si spun ca mie nu mi se poate intampla ca eu stiu eu fac. Domnule Titi Aur daca tot le stiti si le faceti pe toate invatati cam 30 de persoane de la zero sa dea de permis sa il ia si vedeti ce urma ce face in trafic.
In rest doar de bine.
Radioalert ciconm
Radioalert ciconm2 ani în urmă
Domnule Titi Aur.Am observat că aruncați de cate ori aveți ocazia cu noroi în școlile de șoferi.ma intreb,ce urmăriți?Nu v-ați întrebat niciodată,cine sunt adevărații vinovați pentru faptul ca ajung șoferi foarte slabi pregătiți în trafic?pai,de când dau permise școlile de șoferi?daca un elev este nepregătit,poliția ar trebui sa nu promoveze examenul.De ce nu spuneți niciodată nimic de polițiștii slab pregătiți pentru examinare?!
Marius Toth
Marius Toth2 ani în urmă
Smecherie rau de tot. Trainerii profesionisti. Recomand
Andrei T
Andrei T2 ani în urmă
Cursul Conducere Defensiva a fost cam slabut.
Teoria f slaba: nu ma interseaza ce e ESP(e bine ca-l ai, dar mai bine sa nu stii ca e acolo), prea multa discutie despre anvelope si multe lucruri esentiale nespuse.
Practica a fost buna/interesanta:
Iesire din masina rasturnata e interesanta dar nu tine de conducere defensiva.
Control derapaj f interesant, ajuta la creare reflexe.
Franare de urgenta cu ocolire obstacol f util.
Practica a salvat cursul, teoria aproape l-a omorat.
Dumitru Victor
Dumitru Victor2 ani în urmă
Experiente interesante outdoor si indoor. Conducere preventiva, drifturi, viteza.
Mihai Daniel Dragu
Mihai Daniel Dragu2 ani în urmă
O experienta inedita dar organizarea e defectuasa: fata de la receptie trebuia sa serveasca si la bar, raspundea si la telefon si se ocupa si de acte, toate contra-timp programarea fiind stricta. Inevitabil apare stress in aceasta situatie...
Florin Vadeanu
Florin Vadeanu2 ani în urmă
Recomand! Cursurile sunt bine structurate, includ parte teoretică și practică, fiind prezentate interactiv, pe ateliere. Astfel plictiseala nu-și găsește loc. Dl Titi Aur precum și personalul angajat implicat în pregătire, provin din industria sportului cu motor, având o bogată experiență în domeniu. Cei care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în materie de conducere în condiții de siguranță, vor avea parte de experiente inedite. Mai ales cei din categoriile "eu știu; eu cunosc; nu-mi trebuie sau eu sunt profesionist"
Locații recomandate