/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala De Soferi Nelit

Drumul Taberei 134, București, România

Scoala De Soferi Nelit
Scoala de soferi
5
766 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29J+6R București, România
+40 766 726 252
nelit.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Scoala De Soferi Nelit
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 11–15
Duminică: 11–15
Scrie o recenzie
Mada Barloiu
Mada Barloiu159 zile în urmă
Cea mai buna scoala de soferi si cel mai bun instructor, Marian Ilie! Omul este genial!
In primul rand vreau sa ii multumesc instructorului meu Marian Ilie care este un om minunat si care m-a facut pe parcusul orelor sa imi doresc cu nerabdare sa sofez. Este cel mai tare instructor si un om minunat.
Recomand cu cea mai mare incredere aceasta scoala si mai ales pe instructorul Marian Illie, iar experienta mea cu scoala a fost una plina de emotii dar minunata!
Nors Echo
Nors Echo190 zile în urmă
Nu exista scoala mai buna de soferi, ever! Este o experienta unica si e mare lucru invatand sa iti vina pur si simpu pofta sa sofezi si sa astepti cu nerabdare urmatoarea ora, iar cand termini si ai luat examenul sa plangi cu un ochi ca s-a incheiat experienta cu aceasta scoala de soferi...
In primul rand vreau sa ii multumesc instructorului meu Marian Ilie care este un om minunat si care m-a facut pe parcusul orelor sa imi doresc cu nerabdare sa sofez. Este cel mai tare instructor si un om minunat si ma simt cea mai norocoasa ca am fost eleva lui.
Asa ca recomand cu cea mai mare caldura aceasta scoala si mai ales pe instructorul Marian Illie, este genial, iar experienta mea cu scoala a fost fantastic de frumoasa!
O sa revin sa il vad cu siguranta!
Cristina trifulescu
Cristina trifulescu2 ani în urmă
Primul vis implinit pe anul 2022!

Multumesc Scolii de Soferi NELIT si in mod special domnului instructor Marian Ilie, sub indrumarea caruia am reusit sa iau sala si traseul din prima!

Rar intalnesti un astfel de om, in prezenta caruia stai de drag si care te invata cu multa rabdare, calm si bunavointa. Se vede limpede pasiunea si chemarea dansului catre acest domeniu si sunt profund recunoscatoare pentru ca l-am intalnit! Un om de nota 10, care se recomanda de la sine prin implicarea de care da dovada, profesionalism si seriozitate.

Recomand cu mare caldura Scoala Nelit, programul este flexibil, masinile sunt intretinute extrem de bine, iar alaturi de domnul Marian condusul devine o placere!
Stefan Alexandru
Stefan Alexandru2 ani în urmă
Astazi, 14.02.2022 am reusit sa obtin permisul de conducere. Vreau sa le multumesc celor de la scoala de soferi NELIT, dar in special domnului Marian Ilie, sub indrumarea dansului am reusit sa obtin acest permis. Rar intalnesti un om ca domnul Marian, pot spune ca ma duceam la condus de placere si abia asteptam urmatoarea ora de condus. Domnul Marian este un om cu multa rabdare, calm si care explica lucrurile pe intelesul tuturor. Un om de nota 10 care da dovada de profesionalism si seriozitate.
Multumesc inca o data, domnule Marian, pentru rabdarea si profesionalismul de care ati dat dovada!
Recomand cu incredere Scoala Nelit, programul este flexibil, masinile sunt intr-o stare foarte buna si sunt extrem de bine intretinute, iar ca instructor vi-l recomand pe domnul Marian, va promit ca nu o sa regretati decizia luata!
Ionela-Andreea Tabirca
Ionela-Andreea Tabirca2 ani în urmă
Examenul luat din prima cu domnul Marian Ilie! 🚘
Recomand din suflet școala de șoferi Nelit pentru profesionalism și dedicare!
Deși am început școala de șoferi fără prea multă încredere în mine, domnul instructor Marian a reușit să îmi dezvolte abilitățile de a conduce, astfel încât încrederea a venit de la sine.
Mă bucur că am ales această școală auto pe baza recenziilor de pe Google deoarece s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care aș fi putut-o lua. Toată echipa este extrem de atentă, mașinile sunt foarte bine îngrijite, iar programul se realizează împreună cu elevul.
Despre domnul instructor Marian, îmi este greu să exprim în cuvinte recunoștința pe care i-o port. Este un om extraordinar și un instructor desăvârșit. ❤️
Mulțumesc și doamnei Neli pentru sprijinul acordat în tot ce înseamnă pregătirea dosarului. Deși nu am domiciliul în București, am putut face școala aici.
Nu în ultimul rând, mulțumesc și instructorului Robert pentru sprijin și extra doză de încurajări!
O să îmi fie dor să conduc ‘cireșica’ 🍒, așa cum am botezat mașina pe care eu am făcut orele, însă știu că o să bucure și alți elevi.
Succes viitorilor șoferi! Mulțumesc Nelit!
Roxana Vanca
Roxana Vanca2 ani în urmă
Am avut o colaborerea excelenta cu Nelit. Multumesc domnului Mircea care a reusit sa predea cursul de legislatie intr-o maniera placuta, pe intelesul tuturor si doamnelor de la secretariat care sunt mereu dragute si amabile.
Multumiri speciale am pentru Marius Dragomir, instructorul meu care a dat dovada de profesionalism pe toata perioada scolii. Marius, iti sunt recunoscatoare pentru tot ce m-ai invatat si pentru toate incurajarile :)

Va doresc mult succes in continuare!
Florin Dumitru
Florin Dumitru2 ani în urmă
Va recomand cu foarte mare caldura scoala de soferi NELIT. Am luat sala si traseul din prima incercare, sub indrumarea domnului instructor Marian Ilie.
Dansul mi-a explicat intotdeauna cu calm atunci cand am facut greseli si a mentinut permanent o atmosfera degajata si primitoare pe parcursul tuturor sedintelor.
Din punct de vedere tehnic autovehiculele sunt noi, bine intretinute si in stare buna de functionare.
M-a ajutat foarte mult si faptul ca scoala de soferi NELIT desfasoara lectiile si in cursul weekendului, fiindca nu m-as fi putut invoi asa frecvent de la serviciu.
In concluzie, consider ca am facut cea mai buna alegere. :)

P.S. tot in baza review-urile de pe Google mi-am facut cercetarile cand am ales scoala NELIT.

Succes!
Alexandra Gordu
Alexandra Gordu2 ani în urmă
Multumesc din suflet scolii de soferi Nelit!
Experienta pe care am avut-o cu intreaga echipa a fost minunata !Sunt oameni profesionisti

Domnul instructor Marian Ilie este un om absolut deosebit .Este foarte rabdator,serios ,emana multa energie pozitiva si iti da mereu incredere ca vei reusi .Un om pasionat cu adevarat de ceea ce face .
Pe parcursul orelor mi s-a explicat cu mult calm ,de cate ori a fost necesar,fiecare greseala facuta si cum pot sa o rezolv,iar astazi am obtinut permisul din prima incercare ,in conditiile in care nu stiam nici care sunt pedalele la inceput .

Am venit din partea opusa a orasului pentru ei si sunt foarte multumita de alegerea facuta .

P.s. : Am ajuns aici in urma recenziilor foarte bune si am zis sa ii ajut si eu pe altii sa faca alegerea potrivita

Mult succes !
Locații recomandate