/Bucuresti/Scoala de soferi

George Ifrim - Instructor Auto Colentina, Sector 2 | Scoala de Soferi Colentina, Fundeni

Strada Medianei 17, București 022924, România

George Ifrim - Instructor Auto Colentina, Sector 2 | Scoala de Soferi Colentina, Fundeni
Scoala de soferi
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F46X+HX București, România
+40 726 228 150
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cătălin Prisecaru
Cătălin Prisecaru2 ani în urmă
Recomand cu încredere,cei mai buni,te ajuta cu toate probleme,au foarte multă răbdare și îți da încredere ca poți lua examenul din prima!multumesc pentru tot!
Adina varodi
Adina varodi2 ani în urmă
Astazi mi-am văzut visul îndeplinit, ADMIS datorită dl.instructor George Ifrim!!! De astazi sunt oficial șoferiță! Multa răbdare și profesionalism, recomand cu încredere! Mulțumesc infinit!!!🙏🙏🙏🥳🥳🥳
Victor O.
Victor O.2 ani în urmă
Scoala de soferi luata din prima si la sala si la traseu. Traseul de la examen a fost in mare parte acela pe care l-am repetat de multe ori cu dl instructor si la examen s-a pus accentul fix pe subiectele pe care le exersasem in timpul scolii si pe care si dl instructor la randul sau a marsat. A avut rabdare cu mine mai ales ca nu mai condusesem pana atunci si nici am avut persoane in familie cu permis alaturi de care sa fi exersat anterior.
Rodica Iordan
Rodica Iordan4 ani în urmă
Mii de multumiri celui mai #fain instructor #intown!
Pe langa faptul ca este un profesionist desăvârșit, cu un stil aparte in a te invata soferie, este un OM care va intelege emotiile, fricile, temerile. Trebuie doar sa ascultati cu atentie comenzile si cu siguranta o sa fiti adevarati conducatori auto, nu doar niste robotei.
Va multumesc pentru toata rabdarea, increderea dedicata, pentru ca m-ati invatat traficul si pentru toata "nebunia" de la ore!
Va recomand cu încredere! 😇🤗
Sara Serbu
Sara Serbu4 ani în urmă
Un instructor excelent! Cel mai calm si mai de treaba om! Pune mult suflet si te invata tot ceea ce trebuie sa stii si iti explica orice il intrebi sau orice nu ai inteles, pana intelegi! Recomand cu cea mai mare caldura! Datorita lui am astazi permis de conducere!
Florin Nimerinco
Florin Nimerinco4 ani în urmă
Cel mai bun instructor ! O persoană răbdătoare, atentă la detalii, ce ştie să explice calm şi să învețe orice elev !
Recomand cu toată încrederea !
Miruna Pana
Miruna Pana4 ani în urmă
Recomand cu mare incredere ! Este un instructor calm , serios,foarte răbdător , care iși face treaba cu pasiune .Este un om minunat si un instructor deosebit !
Alina Iordan
Alina Iordan4 ani în urmă
De astăzi mă număr și eu printre cei care au absolvit cu succes și asta datorită domnului George!! Îl recomand cu toată încrederea, pentru că este un instructor serios, calm și foarte răbdător care își face treaba cu devotament într-o atmosferă prietenoasă. Vă mulțumesc domnule George pentru tot efortul depus și cu siguranță îmi vor lipsi orele de conducere cu dumneavoastră."
Locații recomandate