/Bucuresti/Scoala de soferi

Scoala de Soferi - VICOLTEST

Șoseaua Virtuții nr1, București 060781, România

Scoala de Soferi - VICOLTEST
Scoala de soferi
4.9
34 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C2PM+8P București, România
vicoltest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florina Chivu1 an în urmă
Am avut o experienta dezamagitoare cu Daniel Vicol caruia i-am platit degeaba 2.700 lei avand in vedere ca nu am facut nicio ora de pregatire teoretica din cele 24 obligatorii, doar 13 sedinte de pregatire practica (condus) din cele 15 obligatorii, in timpul sedintelor de condus se ocupa cu efectuarea programarilor, completarea fiselor pentru alte persoane sau vorbea la telefon.
Examenul psihologic l-am dat la o luna dupa efectuarea ultimei sedinte de condus, pentru ca abia in a 4 a luna de la inceperea scolii si-a gasit timp sa mearga la clinica aleasa de el.Potrivit legislatiei in vigoare, avizul psihologic trebuie obtinut inainte de inceperea scolii.
De asemenea, mi-a predat Fisa de scolarizare in 27.01.2023 la mai mult de o luna dupa efectuarea ultimei sedinte de condus, intarziindu-mi, astfel, participarea la examen.
Totodata, a trebuit sa aplelez la un alt instructor pentru sedintele suplimentare si sa-mi aman traseul.

Este halucinant comportamentul acestui individ, pe banii altora, pe care o sa-l reclam la autoritatile competente pentru aspectele mentionate mai sus si pentru evaziune fiscala.
NU RECOMAND!
Corbu cornelia
Corbu cornelia2 ani în urmă
Recomand cu incredere Scoala de soferi Vicoltest, recomand tuturor domnul Daniel Vicol, un instructor profesional, un om minunat, cu multa rabdare.
Andreea Stancu
Andreea Stancu2 ani în urmă
O școală de nota 10: reflecta seriozitate si dedicare profesionala, asa ca o recomand cu multa caldura!
Diana Garea
Diana Garea2 ani în urmă
O experiență foarte frumoasă. În 10 ședințe am învățat să conduc cum nu îmi puteam imagina vreodată. Stilul de predare cu extrem de mult calm, cu explicații clare la fiecare greșeală. Cu accent pe condus preventiv, cu schimbare de gândire spre una îndreptată către evitare sau prevenire a situațiilor periculoase.
Am primit sfaturi utile privind întreținerea și alegerea mașinii, am fost mereu încurajată și am redobândit încrederea în mine.

Recomand cu toată încrederea oricum vrea să devină un șofer responsabil.

Mulțumesc mult, dle Vicol!
Cum v-am mai spus, ați făcut un copil fericit.
Toni Cubicciotti
Toni Cubicciotti2 ani în urmă
Am avut placerea de a invata de la Instructorul Daniel nu numai cum sa conduc ci cum sa NU fiu un pericol pentru mine si ceilalti participanti la trafic. Metodologia lui de a preda este foarte buna, m-a pus in fata unor situatii destul de dificile si m-a indrumat catre solutia corecta prin intrebari. Am fost lasat sa fac greseli care au fost testate de nenumarate ori in timpul sesiunilor de condus. Recomand cu caldura.
George Stoica
George Stoica2 ani în urmă
Recomand aceasta scoala de soferi deoarece este de un profesionalism aparte,iar ceea ce face domnul instructor Vicol Daniel cu candidatii pentru permis e mult peste ceea ce fac alti instuctori.
Un elev iesit din scoala aceasta este format complet si nu pericliteaza pe ceilalti soferi din trafic.
Domnul instructor elimina orice slabiciune si este multumit in momentul in care vede ca elevul e 100% sigur in trafic.
Mari M
Mari M2 ani în urmă
Programul este flexibil (un mare plus). Eu am facut instructajul cu dl. instructor Vicol. Pe scurt, nu veti gasi un instructor mai bun. Un pedagog adevarat, pasionat de ceea ce face. Super calm, rabdator, mi-a dat siguranta de care aveam nevoie la volan. Diferenta ca de la pamant la cer fata de primul meu instructor. Recomand cu toata increderea.
Cristina I
Cristina I2 ani în urmă
L-am contactat pe dl Vicol pe baza recenziilor citite si nu am regretat catusi de putin. Dansul este un profesionist dedicat, serios si rabdator, cu ajutorul caruia nu numai ca am promovat examenele, dar am si invatat sa fiu sigura pe mine si sa conduc prudent.

Recomand cu incredere!
Georgeta Vaman
Georgeta Vaman2 ani în urmă
O scoala la care inveti cu placere, oricat ai fi de netalentat si de inadaptat. O recomand cu bucurie. Multumesc, domnule inginer Vicol!
Locații recomandate