/Braila/Scoala de soferi

SAM PERMIS

Strada General Eremia Grigorescu 1, Brăila 811061, România

SAM PERMIS
Scoala de soferi
5
22 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
7XG9+3F Brăila, România
+40 723 521 590
sampermis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Tatarus Denisa276 zile în urmă
Recomand cu încredere scoala Sam Permis.Adevarati profesioniști,cu ei mergi la sigur.
Cecilia Filoti1 an în urmă
Mulțumesc mult pentru răbdare, empatie și, nu în ultimul rând, pentru încurajări, domnului profesor Aurel Isim!!! Chiar dacă dânsul nu se consideră „profesor”, pe mine m-a învățat multe lucruri, pe care mi le voi aminti toată viața. Toată perioada instruirilor a fost o plăcere și parte din reușita mea, vi se datoreaza dvs. Vă mulțumesc frumos si vă recomand pentru profesionalism, disponibilitate si seriozitate. Mult succes! Recomand cu căldură Școala de șoferi Sam Permis!
Nelly Nels
Nelly Nels2 ani în urmă
Am inceput scoala cu o teama imensa de trafic si cu gandul ca oricum nu voi conduce decat in cazuri foarte urgente. Am terminat, in schimb, fara teama de trafic si cu dorinta de a conduce zi de zi. Asta, zic eu, inseamna o scoala buna si un instructor profesionist, iar eu am fost o norocoasa sa fiu ghidata in tot acest proces de dl Robert Isim. Aici am invatat sa conduc si sa fiu pregatita ptr orice situatie din trafic, nu doar pentru a promova traseul si am invatat notiuni de mecanica intr-o maniera foarte accesibila, datorita exemplelor practice pe care le-am primit. Aici am avut parte de cel mai corect, dedicat, serios, disciplinat, intuitiv instructor, iar fiecare sedinta de condus a fost intensa, plina de lectii noi, presarate cu umor. Va multumesc!
Catalin Mihailescu
Catalin Mihailescu2 ani în urmă
Sam permis intruchipeaza familia. Aici veti gasi incredere, caldura, siguranta, profesionalism. Oameni bine pregatiti ce va vor sustine, corecta si ajuta spre indeplinirea visului dumneavoastra. Sunt fericit ca am promovat examenul la aceasta scoala. Recomand cu caldura.
IOSIF MIMI
IOSIF MIMI2 ani în urmă
Vă mulțumesc foarte mult pentru tot. În lume există puțini oameni de acest fel: simpatici, sinceri și nu în ultimul rând adevăraţi profesionişti în meseria pe care şi-au ales-o. La urma urmei, astfel de oameni oferă altora speranță și ajutor , astfel de oameni îi fac pe ceilalți mai puternici și mai siguri pe ei. De fapt au descoperit “cheia succesului“ clădind în fiecare cursant care le trece pragul încrederea în forţele proprii .Nu am crezut niciodată că voi reuşi să trec peste frica de a mă urca la volan şi mai mult chiar să iau carnetul de conducere şi să imi doresc să conduc .
Mulțumesc din nou, Dumnezeu să vă acorde putere și sănătate, realizarea tuturor viselor și bunăstării în viață și vă doresc ca toate lucrurile bune pe care mi le-ați oferit să se întoarcă înzecit, astfel încât viața voastră să fie formată din drumuri bune, oameni buni și zile fericite.
Juratu Mădălina
Juratu Mădălina2 ani în urmă
Dacă vrei să înveți să conduci simțindu-te înconjurat de prieteni care nu te judecă, ci din contra care depun efort ca sa devii un șofer de succes, școala SAM PERMIS este potrivită pentru tine! Este locul în care înveți cu ușurință atât legislația cu amabilul și nostimul domnul Isim Aurel, cât si cum să conduci alături de iscusitul și răbdătorul Isim Robert! Din experiența personală, Robert este instructorul care prin perseverență și generozitate m-a învățat să am mai multă încredere in mine și să fiu capabilă să mă descurc in orice situație care s-ar putea produce in traficul rutier! Recomand tuturor!
Tiberiu Alin
Tiberiu Alin2 ani în urmă
RECOMAND CU INCREDERE! Daca esti ambitionat si colaborezi cu scoala de soferi SAM PERMIS, nu ai cum sa nu obtii carnetul de conducere. Instructorii sunt rabdatori si intelegatori si cu ajutorul lor urmezi toti pasii pe care trebuie sa ii urmeze un om care isi doreste cu adevarat sa obtina permisul de conducere. Multumesc domnului instructor Isim Aurel pentru ajutorul si increderea acordata!
Silviu Stefan Balan
Silviu Stefan Balan2 ani în urmă
Recomand scoala de soferi SAM PERMIS pentru seriozitatea si rabdarea de care au dat dovada. Domnul instructor Isim Robert s-a asigurat ca eu sa am toate bazele si sa fiu capabil sa ma descurc in orice situatie din traficul rutier cu prudenta. Drept dovada am luat examenul auto din prima.
Georgian Dumitrache
Georgian Dumitrache2 ani în urmă
VA RECOMAND CU TOATA INIMA! Daca cautati o scoala de soferi si nu sunteti decisi va recomand scoala SAM PERMIS. Instructorii sunt foarte rabdatori si explica absolut totul pe intelesul fiecaruia! Recomand nu ezitati !
Ana-Maria Lupascu
Ana-Maria Lupascu2 ani în urmă
Recomand cu căldură școala de șoferi SAM PERMIS pentru profesionalismul instructorilor, dedicarea, seriozitatea și atenția acordată nevoilor fiecărui cursant.
După multă răbdare și perseverență din partea domnului instructor R. Isim, astăzi am promovat cu brio proba practică!
Locații recomandate