/Bacau/Scoala de soferi

PROVOIAJ - Scoala de soferi Bacau

in incinta la Casa de Moda, Strada Războieni 8, Bacău 600031, România

PROVOIAJ - Scoala de soferi Bacau
Scoala de soferi
5
136 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
HW85+5Q Bacău, România
+40 751 012 100
provoiaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel78 zile în urmă
Recomanda cu drag și cu cea mai mare încredere scoala Provoiaj! Profesionalismul și seriozitate dar și incurajarile primite m-au ajutat foarte mult sa obțin o noua categorie.Multumesc din suflet domnului instructor Andrei pentru tot!
Olga Olari
Olga Olari2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, foarte bine pregatiti: Ciprian Husanu, profesorul de legislație - Sorin Maftei și nu în ultimul rand instructorul auto - Ionuț Dorobat! Le mulțumesc mulțumesc mult pt sprijin, comunicare eficienta si simulări organizate înainte de fiecare examen!
Am reușit sa obțin 25/26 la sala și sa iau traseul din prima - o bucurie la început de an. :-)
La mulți ani și sper sa facă o alegere inspirata cât mai mulți elevi!
Silvia Lupu
Silvia Lupu2 ani în urmă
Desi am avut un parcurs destul de complicat transferandu-mi dosarul, am avut parte de tot suportul celor de la Provoiaj, de la domnul Ciprian, domnul Sorin si domnul Stefan, care au avut foarte multa rabdare si intelegere. Pentru ca am termeni de comparatie, pot spune ca domnii instructori isi dau interesul la fiecare ora, au rabdare sa explice si a mia oara, nu te fac sa te simti vinovat ca nu stii sau nu intelegi din prima. Masinile sunt noi si foarte bine intretinute, ceea ce inseamna mai putin stres pentru cursanti. In toate interactiunile pe care le-am avut cu cei de la aceasta scoala, am vazut profesionalism, implicare si interes si le multumesc din tot sufletul ca datorita lor am luat permisul!
Silviu Cârligeanu
Silviu Cârligeanu2 ani în urmă
10 stele, nu 5, pentru Provoiaj. Bravo!

O experienta foarte placuta, de la inceput si pana la final.

Multumesc lui Stefan Cireseanu pentru tot ce m-a invatat. E instructorul cu care iti doresti sa ramai prieten. Ti-e rusine sa gresesti de rabdarea si calmul lui, nu frica.

Va recomand cu siguranta!
Alina Alexandra
Alina Alexandra2 ani în urmă
Mulțumesc pentru răbdarea și suportul acordat în parcurgerea tuturor pașilor pentru obținerea permisului de conducere!
Sfaturile pertinente, mașinile într-o stare impecabilă, ce ușurează condusul unui începator, punctualitatea și profesionalismul echipei diferențiază PROVOIAJ de restul.
Mult succes în continuare!
Georgiana Mihaela
Georgiana Mihaela2 ani în urmă
Scoala de soferi extraordinar de buna! Personal, am lucrat cu domnul Nicu si cu domnul Valeriu, ambii profestionisti, intelegatori si foarte bine pregatiti. De asemenea, domnul Ciprian si doamna de la receptie sunt foarte amabili, m-au ajutat mult. Am promovat cu ajutorul lor si le foarte multumesc!
Recomand cu drag!
Istrati Ecaterina
Istrati Ecaterina2 ani în urmă
Buna ziua!
Astazi am dat traseul cu 0 pct. de penalizare. Nu pentru ca sunt eu cea mai buna, ci pentru ca am avut in spate un parcurs frumos, ghidat de un grup se oameni pe care nu ii pot numi altfel decat PROFESIONISTI! Recomand cu tot dragul scoala de soferi Provoiaj!
Sunt recunoascatoare domnului instructor Vali, care a avut rabdarea de a-mi explica de 100 de ori acelasi lucru daca era cazul si a carui atitudine in timpul orelor de condus nu a pus presiune pe umerii mei. Multumesc domnului Ciprian si doamnei secretare, care mi-au raspuns cu politete si cu drag la orice intrebare.
Alegeti scoala de soferi Provoiaj si finalul va ma multumi cu siguranta!
Regina Ghervase
Regina Ghervase2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere scoala de șoferi Provoiaj! Am luat sala și orașul din prima! Aici veți întâlni oameni extraordinari, foarte calmi și dedicați muncii lor care dau dovada de seriozitate maxima și fac tot posibilul sa te ajute sa obții permisul de conducere. Un foarte mare Mulțumesc adresez domnului Ciprian, toate sfaturile și incurajarile primite au avut un mare impact la examenul teoretic și cel practic. Ca domn instructor îl recomand cu mare placere pe domnul Eduard, nota 10+++++, foarte calm, foarte răbdător, care îți inspira încredere și curaj în tine și îți demonstrează ca prin munca și ambiție totul este posibil!!! Înscrie-te acum, apelează cu încredere și nu vei regreta!!!
Dana Andrioaie
Dana Andrioaie2 ani în urmă
Cuvintele de recunoştinţă sunt infinite!!!Venind dintr-o ţară extrem de perfecţionistă,strictă,dar cu oameni corecți și dedicaţi (UK,mai exact),am avut plăcuta surpriză să văd că și la noi se poate(chiar mult mai mult decât m-aş fi aşteptat)!Am întâlnit o echipă închegată,profesionistă,răbdătoare....Țin în mod deosebit să-i mulțumesc instructorului,dar mai ales omului minunat,Dl. ŞTEFAN CIREŞEANU,pentru răbdarea,grija,bunătatea,sprijinul și munca depusă...,pentru bucuria din privirea lui atunci când făceam progrese!Un intructor nu este doar un instructor,ci și un bun psiholog!În fiecare zi găsește o abordare față de tipologia elevului,ajutându-l să evolueze permanent!Lasă cunoştințele pe care le dobândeşte să le revină elevilor ca un bumerang!!!Şi iată că eforturile nu sunt în zadar...Zâmbetele și reuşitele noastre sunt răsplata lor!!! MULȚUMESC PROVOIAJ !!! 😊
Locații recomandate