/Sibiu/Scoala de limbi straine

K&M 2 Education

Strada Berăriei nr. 2, Sibiu 550173, România

K&M 2 Education
Scoala de limbi straine
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
Q5R2+MC Sibiu, România
+40 745 439 981
k-m.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Stoinea
Dragos Stoinea2 ani în urmă
Am intrat cu scepticism în acest proiect. Nu înțelegeam cum poate cineva să mă ajute să ies din această junglă. Limba germană nu este o limbă ușoară, nu este o limbă pe care oricine o poate stăpâni, dar pot spune că este cu siguranță o limbă superbă! Am fost surprins când am găsit o mobilizare de forțe atât de mare! Întreaga echipă era foarte caldă, binevoitoare și mereu la dispoziția noastră. De asemenea, organizarea cursului, atât cel de gramatică, cât și cel de conversație era foarte bună. Am simțit că într-un final pot să învăț această limbă. Încetul cu încetul am văzut progrese enorme, iar procesul de învățare a devenit un hobby. Din experiența personală și a altor cursanți, pot afirma cu certitudine că acest proiect schimbă vieți, iar pentru asta sunt recunoscător întregii echipe KM.
Ileana Damean
Ileana Damean4 ani în urmă
Cursuri de limba germană și engleză . Certificate internaționale de limba germană și engleză. Profesori minunați si cursurile sunt predate cu profesionalism. Recomand cu căldură pentru cei ce au nevoie de competențe de limba germană și engleză.
Andra Todor
Andra Todor4 ani în urmă
(Tradus de Google) Pentru învățarea limbii germane Sibiu la Sibiu, recomand cu mare drag cursurile oferite de K&M Education pentru ambele module: Grammer și Conversație. Multe mulțumiri Kinga, Miruna, Manfred, Maria pentru ajutor, bunătate și răbdare.

(Original)
For learning German 🇩🇪 in Sibiu, I highly recommend the courses provided by K&M Education for both modules: Grammer and Conversation. Many thanks to Kinga, Miruna, Manfred, Maria for their help, kindness and patience.
Camelia Dascalu
Camelia Dascalu4 ani în urmă
Anton Voina
Anton Voina2 ani în urmă
Locații recomandate