/Ilfov/Scoala de limbi straine

JETAV Flight Academy

Strada Francisc Munteanu nr 977 V, Voluntari 013998, România

JETAV Flight Academy
Scoala de limbi straine
5
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G426+4W Voluntari, România
+40 737 880 100
jetav.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Sabina Pistol
Sabina Pistol2 ani în urmă
O experienta minunata! Facut fericit atat sot cat si copil (6ani)😁 Cu siguranta vom reveni!
Florin este genial iar Corina super draguta si amabila. Multumim🤗
Anda Biclea
Anda Biclea2 ani în urmă
Am vrut un cadou aparte pentru sotul meu. Intamplator am descoperit anuntul despre un vocher care iti ofera posibilitatea de a fi pilot pentru o zi. Desi la inceput ne-a fost putin teama, instructorul nostru, Adrian Danciu, cu foarte multa rabdare si entuziasm, ne-a oferit cea mai frumoasa experienta posibila. Recomand din tot sufletul aceasta experienta minunata!!! Las aici cateva fotografii.
Gabi nicorescu
Gabi nicorescu2 ani în urmă
Vreau sa mulțumesc echipei JetAv de la Strejnicu pentru experiență memorabilă avută alaturi de JetAv la zborul de ieri. Totul a funcționat perfect de la comunicarea de dinainte până la explicațiile avute pe aerodrom și în avion. Cu ei, chiar poți fi "Pilot pentru o zi". Sunteți pe prima pozitie in recomandarile facute prietenilor, iar cu prima ocazie vom reveni! 👍🛩️🥳
Delia-Micaela Baletchi
Delia-Micaela Baletchi2 ani în urmă
A fost o experiență foarte interesantă. Am avut două ședințe în aceeași zi, în care am combinat atât partea teoretică referitoare la zborul cu avionul, cât și partea practică din simulatorul propriu-zis. Pe parcursul părții de început, am aflat diferite informații noi și utile și am primit răspuns la mai multe întrebări pe care le aveam, direct de la domnul pilot cu care am avut ședințele programate.
Cât despre partea de simulare a zborului, a fost o altă etapă interesantă în care am văzut cum arată panoul de comandă al unui avion, am efectuat decolarea, pilotarea și aterizarea cu avionul.
Per total este o experiență super faină, care merită încercată. Atât domnul pilot la care fusesem programată pentru ședințele de simulare a zborului, cât și doamna Corina cu care am discutat pentru programări, au fost foarte foarte amabili. Totodată, doamna Corina a fost foarte drăguță și m-a îndrumat cu tot ce aveam nevoie.
Ionut Curea
Ionut Curea2 ani în urmă
Interesant de aflat ce se afla in spatele usii pilotilor, o curiozitate a pasagerilor curselor de linie. Explicatiile si complexitatea merita incercate, iar instructorul - Florin - mi se pare foarte potrivit pt job. Modulul fun flight simulator iti ofera o experienta superba la mansa!
Onisorable
Onisorable2 ani în urmă
O primă experienta de nota 100. Băieții ft de treabă, ne-au explicat basicul, am făcut simulare de traseu complet cu aterizări simple, dar și cu incidente. Minunat, mai venim :)
Constantin Neacsa
Constantin Neacsa2 ani în urmă
Super experiență! De la primul contact cu Corina de la vânzări cât și cu băieții din locație totul s-a desfășurat foarte profesionist și smooth 😁. Astfel am putut oferi un super cadou de Craciun și ne-am ales și cu un date deosebit de V’s day 😁
Also experienta de simulator este super realistă, am fost cu acest prilej la manșă intr un zbor complet către Cluj! (Chiar dacă am cam trântit puțin avionul la aterizare 🤣)
Cristi botez
Cristi botez2 ani în urmă
Testarea simulatorului Boeing 737 a fost o super experienta pentru satisfacerea nevoii de cunoastere si curiozitatii de a vedea si simti ceva ce in mod normal este inaccesibil tuturor celor ce trec prin fata usii carlingii la imbarcare sau debarcare. Pentru toti cei carora le place sa urmareasca pe fereastra hubloului sau in avion operatiunile de pregatire a decolarii sau aterizarii, experimentarea directa a acestora din scaunul cel mai din fata este urmatorul "MUST DOIT". Felicitari echipei si multumiri lui Stefan pentru rabdarea si energia insuflata cu care m-a facut sa nu simt diferenta uriasa dintre un pilot licentiat si un "pasionat".
Locații recomandate