/Dolj/Scoala de limbi straine

British Training Centre

Aleea Anul 1848 Nr. 6, Craiova 200533, România

British Training Centre
Scoala de limbi straine
5
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R66+8Q Craiova, România
+40 799 744 440
britishtrainingcentre.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 16–20
Marți: 16–20
Mirecuri: 16–20
Joi: 16–20
Vineri: 16–20
Sâmbătă: 16–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Mirea
Alexandra Mirea4 ani în urmă
Irene este un profesor extraordinar ce se dedica intru totul muncii sale avand rezultate excelente vazute prin cursantii ei. Este omul ce stie sa te faca increzator ca o sa reusesti sa inveti, indiferent de nivelul de engleza la care te afli. Cursurile sunt desfasurate intr-un mediu placut plecand de acolo plin de energie si destul de motivat.
CONSTANTINESCU LAVINIA
CONSTANTINESCU LAVINIA4 ani în urmă
Pentru mine engleza a fost întotdeauna mai mult decât o materie care trebuie studiată la școală. Engleza este un univers magic, plin de cuvinte, expresii, reguli și excepții de la regulă.
M-am dus cu multe așteptări la BRITISH TRAINING CENTRE. Realitatea, cu siguranță, le-a întrecut! A fost cea mai bună experiență de până acum pe care am avut-o în domeniul lingvistic. O echipă profesionistă care împarte aceleași valori.
Nu am destule cuvinte pentru a-i mulțumi doamnei profesoare TATARU IRENNE pentru modul în care îmbină teoria cu practica. Se poate vedea clar atunci când un profesor se dăruiește activității sale. Teacher IRENNE, a mentor, a friend. Thank you for that!
Diana Nichifor
Diana Nichifor4 ani în urmă
Un profesor dedicat, care pune suflet în tot ceea ce face. Cursanții nu sunt doar niște oameni ce îi trec pragul, ci devin parte dintr-o mare familie legată prin limba engleză. Mulțumesc, Irene pentru toate lecțiile oferite, cât și pentru omul care ești dincolo de profesia ta!
Ana-Maria Bumbea
Ana-Maria Bumbea4 ani în urmă
Locul unde engleza britanică se invata de la mic la mare, într-o atmosferă degajată și constati in timp ca totul este așezat su sedimentat: cuvintele, gramatica si conversatia. Arta de a preda ca si cum ai fost la o piesă de teatru de unde ai plecat cu lecția învățată! Felicitări!
Constantinescu Iulian Mihai
Constantinescu Iulian Mihai4 ani în urmă
Cursuri de limba engleza pentru toate varstele si pentru toate nivelurile de cunoastere oferite cu maximă competenta, seriozitate si promptitudine! Va felicit si va urez mult succes!
Silviu Constantin
Silviu Constantin4 ani în urmă
The Best Teacher in Town! Recomand cu încredere!
Olivia Conea
Olivia Conea2 ani în urmă
La British Training Centre chiar poți să înveți engleza , accentul fiind pus pe vorbit . Doamna profesoară nu ne încarcă cu foarte multă teorie , ci ne explică pe scurt ca să înțelegem . Engleza nu constă în câte pagini de teorie ai , ci în faptul că ai înțeles și știi să o vorbești . Doamna profesoară Irene este o persoană dedicată în tot ceea ce face . Atmosfera plăcută creată de colegi și de doamna profesoară te fac să te simți ca la o întâlnire cu prietenii . British Training Centre nu este doar un loc unde doar înveți engleza , ci este mai mult de atât . Este locul unde mă duc și de unde plec zâmbind de fiecare dată .
Carmen Gabriela
Carmen Gabriela2 ani în urmă
Superlativ absolut pentru modul de a preda engleza. Seriozitate, profesionalism și pasiune din partea doamnei Irene. Mulțumiri, felicitări și mult respect.
Locații recomandate