/Constanta/Scoala de limbi straine

Global Translations Constanta

Scara A Birou 4, Bulevardul Ferdinand 24, Constanța 900726, România

Global Translations Constanta
Scoala de limbi straine
5
275 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MH2+75 Constanța, România
+40 721 875 549
traduceri-global.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan ifrim
Razvan ifrim2 ani în urmă
Seriozitate și promptitudine maxima. Recomand cu încredere , în maxim 48 de ore totul este rezolvat fără drumuri la ghișee, fără plimbări inutile...
Dragos maurice
Dragos maurice2 ani în urmă
Totul a funcționat rapid , oamenii foarte serioși . Primit procura pentru a putea merge cu masina în Turcia în 2 zile , tradusa , stampilata de consulat .
Mulțumesc
Alina Delnegro
Alina Delnegro2 ani în urmă
Rapiditate,profesionalism și fără să fie necesara deplasarea personala,mai bine decât mă așteptam.Marti am trimis documentele pe mail iar joi curierul deja îmi aducea procura auto necesara in Turcia,noi fiind în București.Multumim frumos.
Toader Lia Anastasia
Toader Lia Anastasia2 ani în urmă
Am sunat la aceasta minunata firma autorizata, mi s_a spus sa completez pe propia răspundere o declarație pentru procura Turcia, dar doamna respectiva nu cere si alte acte(buletin, talon), adică ea a zis ca nu are timp sa verifice dacă eu am completat corect declarația, practic dacă am scris o cifra greșit plătesc banii degeaba! Pai de ce mai sunteti doamna acolo? Dacă nu ajutați clienții! Deci nu recomand
Mrs. Anne
Mrs. Anne2 ani în urmă
Foarte prompti si foarte profesionalisti.
Am apelat la ei deoarece erau primul link care mi-a aparut la cautari, insa felul in care mi-au explicat ce am de facut, pentru ca nici eu nu stiam precis, m-a facut sa raman la ei.
Sorin Badea
Sorin Badea2 ani în urmă
Recomand cu placere, desi era Duminica si a doua zi dimineata trebuia sa plec in Turcia, am primit suport si dimineata aveam traducerea. In acelasi timp, recomand procedura completa cu legalizare prin Consulatul Turciei. Eu nu am avut timp sa o fac, am neglijat si am riscat sa fiu intors, noroc cu vamesul ca a cedat, dar consider ca a fost noroc chior.
Susana Ianko
Susana Ianko2 ani în urmă
Am avut nevoie de cateva acte traduse din limba engleza. Au fost gata, inclusiv cu legalizarea notariala, in mai putin de 24 ore! Servicii excelente, profesionalism desavarsit. Cu siguranta singura alegere si pentru viitoarele traduceri. Recomand cu caldura!
Flaviu Fratila
Flaviu Fratila2 ani în urmă
Buna ziua,
Recomandam cu foarte multa incredere serviciile dansilor.
Noi am apelat in repetate randuri pt traducerea si apostilarea unor imputerniciri de la leasing pt intrarea in Turcia cu auto, iar seviciile lor au fost exemplare. Multumim si pe aceasta cale!
Locații recomandate