/Bucuresti/Scoala de limbi straine

Big Ben School

Șoseaua Iancului 102, București 021728, România

Big Ben School
Scoala de limbi straine
4.8
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4RW+X6 București, România
+40 751 385 518
bigbenschool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria xiaomi
Maria xiaomi4 ani în urmă
Profesorii nativi pe care tot ii laudati sunt de fapt niste tineri entuziasti fara nicio experienta pedagogica. Au fost barmani, ospatari, vanzatori dar nu profesori de limba engleza. Sunt platiti putin mai bine decat romanii dar nu pot fi numiti profesori . Avantajul lor este ca vorbesc nativ engleza si pot fi capabili sa va invete copilul pentru un KET maxim PET. VA rog sa fiti sinceri si sa recunoasteti acest lucru
Gligan Catalin
Gligan Catalin5 ani în urmă
La Big Ben este inscrisa atat fetita noastra (12 ani) cat si fratele ei (8 ani). Ambii copiii se duc cu mare placere si bucurie de ani de zile sa invete limba engleza. Un lucru diferit de cursurile traditionale de la scoala pe care le frecventeaza oftand :) Au invatat foarte rapid o multime de lucruri care sunt practic imposibil de asimilat in sistemul de stat. Sunt foarte multumit si recunoascator pentru modul foarte profesionist si european (de vest) in care copiii sunt atrasi sa asimileze limbile straine. Recomand fara ezitari :)
Deju Stefan
Deju Stefan5 ani în urmă
Venind in Bucuresti cu toata familia, care include 2 copii ce trebuiau sa isi continuie studiile de engleza, am cautat variante pentru ei. Ne-am hotarat pentru scoala Big Ben deoarece a oferit varianta platii lunare a cursurilor si reducerea de 10% pentru al doilea copil. Incepand cursurile efectiv, copiiilor le place si merg cu placere la aceste ore suplimentare. Lipseste o stea deoarece, daca lipsesti motivat (copil bolnav) si anunti, tot trebuie platita ora. Este adevarat ca ti se ofea recuperarea orelor in alte zile.
Madi Stancioiu
Madi Stancioiu5 ani în urmă
Copilul meu merge la Big Ben School cu drag, iar asta pentru mine, ca parinte, conteaza cel mai mult. Sunt multumita de cunostintele pe care le-a acumulat in primul an de curs, desi este inca micut (6 ani). Continuam bineinteles, si sper ca piciul sa ramana la fel de incantat.
Mihaela Dan
Mihaela Dan5 ani în urmă
Progresele pe care le observam dupa 3 ani de cand copilul frecventeaza cursurile de lb engleza sunt semnificative; minusul ar fi faptul ca tarifeaza sedinta chiar si in situatia (ocazionala, speciala) in care copilul nu poate fi present. Posibilitatea participarii la alta ora nu ajuta din cauza programului pe care cu totii il avem deja stabilit.
Ioana stan
Ioana stan5 ani în urmă
Sunt foarte multumita de cursurile de limba engleza organizate de Big Ben School, pe care le frecventeaza fiul meu. Consider ca au o metoda eficienta si personal dedicat si bine pregatit, deoarece se poate observa evolutia copilului de la o sedinta la alta. In plus recomand cursurile de conversatie organizate cu profesori nativi.
Felicia Lazaroiu
Felicia Lazaroiu5 ani în urmă
Big Ben School este un centru in care performanta este vizibila la scurt timp dupa parcurgerea primelor ore de curs.
Profesorii centrului, dedicati performatei, aduc un plus de incredere cursantilor in pregatirea pentru viitor.
Recomand acest centru tuturor copiilor care vor sa isi creasca nivelul de intelegere al limbii engleze sub indrumarea unor profesori pasionati dand limbilor straine un nou orizont.
Valentin Economescu
Valentin Economescu2 ani în urmă
Profesorii nativi nu au nici un fel de pregatire pedagogica, asa cum bine mai remarca un reviewer. Rezultatul: copiii nu invata nimic, banii sunt aruncati degeaba. Mai rau, comunicarea managementului cu clientii este nula. Tot ce vor este sa iti ia banii - daca faceti greseala si semnati un contract cu ei. A, au si niste platforme online de 2 bani, complet inutile, pe care iarasi iti iau banii.
Locații recomandate