/Bihor/Scoala de limbi straine

Babel School

Strada George Enescu 22, Oradea 410034, România

Babel School
Scoala de limbi straine
5
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W5Q+JF Oradea, România
+40 729 155 088
babelschool.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–15
Marți: 10–15
Mirecuri: 10–15
Joi: 10–15
Vineri: 10–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Denisa Dersedan
Denisa Dersedan2 ani în urmă
Profesori open-minded și pricepuți la ceea ce fac, ore interactive și foarte utile pentru elev. Recomand! A fost o experiență benefică pentru mine.
Alexandru Bortis
Alexandru Bortis2 ani în urmă
Am urmat cursul de limba engleză la Babel School și sunt foarte mulțumit . Cursul se ghidează după cerințele clientului exersând limba engleză în funcție de domeniul în care lucrezi sau pentru ce ai nevoie. Mulțumesc profesoarei pentru rabdarea acordata și multumesc Babel School pentru profesionalismul de care a dat dovadă.
Georgiana
Georgiana2 ani în urmă
Sunt absolventă a Facultății de Medicina din Oradea și recomand cu încredere Scoala Babel. Aici mi-am facut cursurile de engleza pregatitoare pentru Ielts, examen pe care l-am si luat cu ajutorul fondatoarei Anca Cheta. După ce mi-am luat examenul Ielts cu ajutorul Școlii Babel, am reusit să imi obtin licenta de doctor in UK cu ajutorul examenului Ielts luat cu notele necesare. In prezent profesez ca si doctor in UK. Recomand asadar cursurile de engleza pe care le puteți face la Scoala Babel daca in viitor va veți gândi la o cariera in strainatate și nu doar, daca veti avea nevoie de un certificat de engleza( ca si Ielts), germana sau franceza. Mult succes!
Miruna Bustea
Miruna Bustea2 ani în urmă
Am urmat cursuri de limba germana la scoala Babel pe care o recomand cu toata increderea. Am luat examenul TELC B2 fara probleme, datorita doamnei profesoare Ildiko cu care am facut pregatirea. Orele de germana impreuna cu Frau Ildiko erau o placere deoarece este foarte intelegatoare, rabdatoare si mai ales foarte bine organizata! Cine este in cautarea unor cursuri de lb. straina, scoala Babel este optiunea cea mai buna!
Janette Cozac
Janette Cozac2 ani în urmă
Cursul a fost foarte eficient pentru dezvoltarea abilităților de comunicare verbală și in scris. De asemenea, un punct forte în ceea ce privește predarea gramaticii limbii germane.
Posibilitatea susținerii examenului de limbă pentru toate nivelurile; B2 a fost obiectivul meu, personal, cu examen susținut cu succes.
Mulțumiri profesoarei Anca Cheta.
Aniko Nichita
Aniko Nichita2 ani în urmă
Pentru profesionalismul, sufletul lor frumos și simțul aparte în a intui personalitatea elevului și de a-și adapta metodele de predare în funcție de aceasta, profesorii de la Babel Trade Center m-au ajutat să aprofundez tainele limbilor străine. Recomand din inimă Babel School tuturor celor care vor să-și însușească temeinic o limbă străină.
Alina Gadalean
Alina Gadalean2 ani în urmă
In urma cursurilor la scoala Babel am obtinut certificatul IELTS C1 la engleza si am invatat limba germana. Tin sa mentionez ca inainte facusem la scoala 8 ani de germana, iar progresele datorita acestei scoli au fost mult mai mari. Bravo!
Delia Borza
Delia Borza2 ani în urmă
În câteva luni urmează să susțin examenul DSD pentru C1, iar dna profesoară care ma îndrumă cunoaște foarte bine structura acestuia. Fac progrese de la o oră la alta, fapt ce confirmă că am făcut alegerea potivită când am ales Babel School.
Locații recomandate