/Arges/Scoala de limbi straine

Universitatea din Pitești

Strada Târgu din Vale nr. 1, Pitești 110040, România

Universitatea din Pitești
Scoala de limbi straine
4.2
192 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV3J+RQ Pitești, România
+40 348 453 102
upit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Puffy
Puffy2 ani în urmă
Pana acum totul ok (aproape 2 ani de școală on-line) 🙂
Problema locuri de parcare puține
Stoican Magdalena
Stoican Magdalena2 ani în urmă
Sun de la ora 9 dimineata continuu si nu raspunde nimeni.. 50 de apelui pe putin
Denis Dragnea
Denis Dragnea2 ani în urmă
Profesori duri, lasa intenționat restanțieri ca să le ia banii.. subt student aici și este greu, chiar la inginerie. Oricum multe din materii nu le mai folosim azi la locul de munca
Raluca Armășelu
Raluca Armășelu2 ani în urmă
FSESSP-JURNALISM
Nu sunt cunoscute legile care reglementează organizarea și funcționarea învățământului superior din România!
Nu sunt cunoscute de către personalul facultății Regulamentele și Hotărârile stabilite în ședințele interne!
Vorbesc despre o situație personală, când deși Regulamentul privind aplicarea Sistemului European de credite transferabile(ECTS), Cod REG-75-02, prevede faptul că un student care este reînmatriculat în cadrul Universității din Pitești, își poate continua studiile în anul următor, în mod subvenționat, daca îndeplinește anumite condiții. Voi explica pe scurt și pe înțelesul tuturor: studentul trebuie să aibă o notă finală/an in curs destul de buna, sa mai existe locuri subvenționate, să nu aibă restanțe sau să fi fost exmatriculat din motive disciplinare!!!!
Conform art 31 din REG-75-02 un student care este reînmatriculat, plătește taxă în anul în curs, iar in anii următori poate trece pe un loc subvenționat in functie de performanțele profesionale.
Astea fiind zise, iar situația mea fiind exact cea expusa mai sus, m-am trezit cu o "usa" in nas, iar din spatele ei o voce care spunea: nu poti intra la taxa, stie decanul mai bine de ce nu!
Ok, am ales să îmi caut dreptatea si in alte parte, ca doar de DECAN nu trece nimeni, ca are o funcție sau mai stiu eu cine e si ce frica ar trebui sa avem noi de el ...
La problema mea solutia a fost găsită de către MINISTERUL EDUCATIEI! Da, am avut dreptate eu, nu Decanul si nici Madame Secretara Facultatii!
Povestea este lunga, poate candva voi avea ocazia să o dezbat mai vocal!
Nu va lăsați păcăliți de sistem! Cititi documentele pe care lucratorii universității le semnează si le iau la cunoștință. Dar se pare ca multi dintre ei doar semnează, pentru ca habar n-au!
Păcat de domeniul Jurnalism, păcat de câțiva profesori universitari carora sincer le-as face statuie, își merită pe deplin locul. Jos pălăria! Pentru câțiva si pentru compartimentul Secretariat FSESSP nu am niciun cuvânt de lauda! studenții vin acolo sa învețe, să meargă mai departe Sa isi construiască un viitor, nu sa asiste abaterilor fara limita!
Nu uitati, generația tânără nu mai tolerează asemenea comportamente!
Viata Cox
Viata Cox2 ani în urmă
De un de când sunt student aici(și am făcut școala online) toate au fost bune. Dacă ar face ceva și cu locurile de parcare de la rectorat sa nu mai arate ca suprafața planetei Marte ar fi perfect.
Tudor Alex
Tudor Alex2 ani în urmă
Cea mai prost organizata universitate din tara. Dureaza 10 ore un examen de admitere
Bogdan ENESCU
Bogdan ENESCU4 ani în urmă
Interiorul este ok, dar la exterior arata jalnic, nu inteleg de ce nu se gasesc niste bani sa termine: fatada pe toate laturile, niste becuri si lampioanele din fata si asfaltată parcarea din spate. Ca si facultate ce sa spun, profesorii se străduiesc, dar Piteștiul nu este atractiv ca si centrul universitar, din pacate este folosit ca ultima optiune.
KING of HELL
KING of HELL2 ani în urmă
Pe scurt, este o facultate foarte bună din orașul Pitești și cu profile diversificate și recunoscute în UE.
Locații recomandate