/Timis/Scoala de dans

InArt Studio by Salsa Addicted

Piața Plevnei nr 4, Timișoara, România

InArt Studio by Salsa Addicted
Scoala de dans
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WC+W7 Timișoara, România
+40 732 672 572
salsaaddicted.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 19–22
Marți: 19–22
Mirecuri: 19–22
Joi: 19–22
Vineri: Închis
Sâmbătă: 18–23
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana radu
Roxana radu2 ani în urmă
Un loc în care iubitorii de artă și frumos, de dans și muzică, pot găsi o oază de normal și sănătate sufletească.
Nistor Andreea
Nistor Andreea2 ani în urmă
Am luat decizia de a ma inscrie la dans intr-un moment caruia nu ii pot gasi un inteles. "M-am trezit" cu dorinta de a invata ceva nou iar in cautarile de pe google Salsa Addicted m-a convins ca aici trebuie sa ma inscriu. Am luat cea mai buna decizie din viata mea, poate suna ca un cliseu, dar va spun sincer ca nu este. In afara de faptul ca am descoperit cat de mult imi place sa dansez (latino), cursurile m-au ajutat in dezvoltarea mea personala punandu-ma in contact cu corpul meu si facandu-ma sa ma bucur mai mult de conectarea reala si sincera cu oamenii. De cand fac dans am spus tuturor cunostintelor ca cel mai bun lucru pe care il pot face pentru ei este sa se inscrie la dans, si nu oriunde, si la Salsa Addicted, pentru ca aici am invatat sa ma descopar pe mine dintr-o alta perspectiva, de aceea le sunt recounoscatore oamenilor care fac posibila existenta scolii de dans Salsa Addicted.
Florin Gaina
Florin Gaina2 ani în urmă
Cel mai bun loc pentru a invata sa dansezi!
Andrei Isar
Andrei Isar2 ani în urmă
M-am apucat de dansuri latino fără să mă gândesc prea mult. Voiam de mult să mă dezvolt pe partea de dans, să învăț ritmul muzicii, să dau puțin din șolduri, să nu-mi mai fie frică să dansez de față cu alți oameni, în plus am vrut să mai schimb peisajul după 8 ore de WFH și să socializez față în față. Încă țin minte că la prima ora de bachata instructorul ne-a promis ca ne învață să dansăm în 4 luni și pot să zic ca s-a ținut de cuvânt.
Așa cum nu m-am chinuit foarte mult să găsesc un stil de dans anume nici după locație nu am cercetat foarte mult, Salsa Addicted a fost prima scoala pe care am gasit-o după o căutare pe Google și sunt foarte fericit că s-a întâmplat “accidentul” ăsta. Toți intrustructorii sunt foarte faini, poți să vorbești deschis cu ei și își dau interesul să te învețe și să progresezi. Școala se laudă că este o comunitate și chiar așa este, am avut interacțiuni placute cu fiecare dintre colegi sau oameni pe care i-am întâlnit prin Salsa Addicted, iar în limita posibilităților se organizează constant party-uri sau ieșiri.
Roxana Cristescu
Roxana Cristescu2 ani în urmă
Un al doilea "acasa". Oameni incredibili si energie care ma fac sa astept, cu acelasi entuziasm - de aproape 3 ani- ziua cursului. Sala la usa careia literalmente stau adunate si uitate toate problemele noastre de peste zi. Probabil locul cu cea mai faina muzica din oras. Dopamina si endorfinele sunt si ele, garantat, la locul lor (explica si adictia:)).) Locul in care invat zi de zi sa ma exprim, asa cum sunt, prin dans. Toate astea sunt cateva franturi din ce inseamna Salsa Addicted pentru mine.

"Sin salsa no hay paraiso" <3
Patricia Brenduse
Patricia Brenduse2 ani în urmă
Ce loc, dar ce oaaameni😍 pentru mine Salsa Addicted si oamenii ei sunt cei care au adăugat un mare plus la ceea ce inseamna bucurie, entuziasm, încredere, sprijin, implicare, perseverenta, comunicare, exprimare, chiar și nerăbdare, când parca nu mai vine odată ziua cursului😄
E locul meu dintr-o dorinta devenita realitate, locul în care ma simt de parca lumea exterioara nu mai exista în momentele alea, locul în care exprimarea e mai mult decât la ea acasă, as putea spune ca e locul în care, prin dans, eu pot sa fiu oricare eu.
Sunt mai mult decât recunoscătoare ca v-am găsit si ca cu fiecare activitate am ocazia sa mai adaug un plus, fie legat de dans, fie legat de oameni.

PS: de la "imi fac activitățile si sper sa ajung la salsa" am ajuns la "imi fac activitățile, cu condiția sa ajung si la salsa" - nu degeaba e Salsa Addicted😋
Andreea Zamfir
Andreea Zamfir2 ani în urmă
Atmosfera faina, oameni faini! Recomand din toata inima Salsa Addicted.
Sever-Claudiu BOBLEA
Sever-Claudiu BOBLEA2 ani în urmă
O experiență de neuitat ca de fiecare data!
Locații recomandate