/Timis/Scoala de dans

Tango Malena

P6XG+9G, Timișoara 300005, România

Tango Malena
Scoala de dans
5
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
+40 724 571 025
tango-malena.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 19–22
Marți: 19–22
Mirecuri: 19–22
Joi: 19–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Cazan
Ioana Cazan2 ani în urmă
Oamenii sunt calzi și sinceri, te primesc în sala de dans ca persoane, nu doar ca niște simpli cursanți. Dansezi tango cu alții, ca să te găsești pe tine. Aștept cu drag următoarea îmbrățișare.
Gheorghe Campean
Gheorghe Campean2 ani în urmă
Merita sa incerci iar dupa tot o sa incerci pana ce stii sa dansezi tango! Recomand pentru grup, cultura dansului si pentru experienta oferita!
Bianca B
Bianca B4 ani în urmă
Mai mult decât o școală de tango, atmosfera e mereu una veselă, cursurile sunt predate pe înțeles, iar progresul în dans se simte destul de repede! Orarul se potrivește oricui💜 distracție, dans și oameni faini!
Alma Pascondea
Alma Pascondea4 ani în urmă
Aici am învățat sa dansez și sa iubesc tangoul! Am întâlnit oameni frumoși, cu răbdare și multa energie pozitiva ! Este un loc unde te simți fericit doar dacă îți miști picioarele pe ritmuri de tango!
Luciana Mag
Luciana Mag4 ani în urmă
Instructori pasionati alaturi de care incepi primii pasi, apoi urmatorii, apoi o coregrafie:)), intr-o atmosfera destinsa, unde prieteniile se leaga usor, la cursuri sau la petreceri, cu un program flexibil, un loc unde vrei sa fii mereu!❤❤❤
Georgiana Dimulescu
Georgiana Dimulescu4 ani în urmă
O comunitate incredibil de prietenoasa cu spirit de distracție și mult umor. Recomand atât ca și curs de tango cât și in sens de petrecere calitativa a timpului liber:)
Alexandru Panait
Alexandru Panait4 ani în urmă
Implicarea instructorilor din aceasta scoala in procesul de invatare a elevului, m-a facut sa vin si sa raman in aceasta scoala de tango.
Ana Maria tudor
Ana Maria tudor2 ani în urmă
Locații recomandate