/Satu mare/Scoala de dans

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Extensia Satu Mare

Bulevardul Lucian Blaga 121, Satu Mare, România

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Extensia Satu Mare
Scoala de dans
5
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QV9M+24 Satu Mare, România
+40 261 765 543
utcluj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Katalin Fejes343 zile în urmă
Felicitări cadrelor didactice universitare!!
Nia Roma
Nia Roma2 ani în urmă
O universitate care poate evolua pe termen lung si de la care am asteptari sa nu fie uitata in randul celor care au trecut prin mainile ei, merita promovata si imbunatatita la standarde moderne, pentru ca ea sa fie o optiune mult mai populara.

Profesori universitari care activeaza in cadrul Universitati de constructii de masini, au o educatie care pot sa schimbe orice mentalitate gresita, care te invata sa analizezi si sa te implici la orele de curs, care te invata sa nu judeci gresit si sa fi cat mai tehnic si economic posibil. Primii ani de facultate sunt mereu incarcati cu multe materii si multe lucruri de asimiliat de ordin tehnic, in care se construiesc bazele tale la nivel de cunostinte pe care trebuie sa le detina un inginer, din al 2 lea an de facultate programul universitar este mult mai prietenos , din al 3 e mult mai relaxant ca si numar de ore/materii si avand o baza si o experienta deja formata la nivel universitar care face totul mai usor.

Tuturor cadrelor didactice care activeaza si fac drumul Cluj-Satu-Mare le urez incurajarile mele pentru munca depusa. Domnilor decani ai Universitati Tehnice din Cluj-Napoca, respectiv Satu-Mare, vreau sa le multumesc pentru dezvoltarea si facilitarea invatamantului universitar la nivel local, pentru toate generatiile care vor ajunge sa fie formate pe bancile universitati si care vor contribui la o Romanie educata, dincolo de invatamantul liceal ce constitutie pentru multi linia de plutire.
Dan Leordean
Dan Leordean4 ani în urmă
Cosmin Romulus Pop
Cosmin Romulus Pop5 ani în urmă
Institutie de invatamant de mare incredere...profesori supper
Sorin Agrigoroaei
Sorin Agrigoroaei6 ani în urmă
Un pas inainte, o facultate care te propulseaza spre noi si noi domenii. Este cu mult mai avantajos pentru satmareni ca si pentru cei din localitatile apropiate sa vina la Satu Mare, astfel ca primii 3 ani pot sa urmeze cursurile aici, si apoi licenta se poate lua la Cluj.
Nicoleta Neeko
Nicoleta Neeko6 ani în urmă
O decizie foarte buna de a aduce o facultate in oraselul nostru, o facultate mentine un oras tanar!
Valentin Simcic
Valentin Simcic7 ani în urmă
Arnold Schönberg
Arnold Schönberg10 ani în urmă
UNIVERSITATEA TEHNICA DIN CLUJ NAPOCA FILIALA SATU MARE !!!!!!!!!!
Locații recomandate