/Prahova/Scoala de dans

Teatrul Ancuța

Strada Democrației 24A, Ploiești 100558, România

Teatrul Ancuța
Scoala de dans
4.6
311 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2PH+G3 Ploiești, România
+40 729 983 557
ancuta-teatru.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Cristina Petre
Cristina Petre4 ani în urmă
Multumim este un cuvânt prea mic pentru ceea ce faceți pentru copiii nostrii care vin cu mare drag sa vada piesele din Teatrul Ancuta.Aveți energie pozitiva, inspiratie,talent și voie buna -toate ingredientele necesare unui teatru de succes. Recomand!
Claudiu Petriu
Claudiu Petriu5 ani în urmă
Un loc unde imaginatia nu are limite. Costume fara numar, veselie si bucurie. Joaca si chicote se aud mereu. Oameni minunati cu care nu ai cum sa nu te opresti un pic sa-i asculti povestind din miile de experiente. Acesti oameni ajuta copilasii sa se distreze, sa invete sa comunice, sa se invete cu scena , ajuta tineri adolescenti sa se gaseasca si sa-si gaseasca vocatia. Nu ai cum sa nu-i apreciezi.
MICUL PICASSO
MICUL PICASSO5 ani în urmă
Dedicand in fiecare zi cateva minute artelor,ne apropiem de E-ul nostru si de valorile ancestrale pe care fiecare dintre noi le pastreaza intr-un colt al interiorului lui.
Cultura nu reprezinta siguranta ca vom trai mai bine dar este o garantie ca putem trai mai frumos!!
Sunteti minunati! ❤👫👫👫
Ku To
Ku To8 ani în urmă
Zeci de costume minunate, spectacole interactive, actori iscusiti si piese clasice interpretate intr-o maniera proprie si aparte, cam acestea ar fi cuvintele ce descriu cel mai bine Teatrul Ancuta.
Desi am vizitat o singura data teatrul, piesa vizionata intitulandu-se "Ivan Turbinca", a fost o experienta frumoasa. Domnul Ancuta, care interpreta personajul princpial, a comunicat cu publicul si a introdus in poveste pana si catelusa familiei, astfel ca atmosfera creata a fost una calda, de familie. In fapt, asta si este intreaga echipa a teatrului Ancuta: o mare familie, ce te invita in casa lor pentru a patrunde impreuna in lumea povestilor, unde imaginatia e libera sa zburde. Prin joculetele interactive si interpretarea comica a actorilor, Teatrul Ancuta este locul perfect pentru copiii de toate varstele.
Anca Sersum
Anca Sersum8 ani în urmă
Într-o lume în care ne zbatem să trăim, să asigurăm familiei noastre necesarul material, nu mai avem timp să ne ocupăm și de mijloacele de recreere pentru copiii noștri,doi oameni minunați, alături de o echipă minunată, de tineri frumoși, voioși și talentați,s-au gândit să ne ajute.Aceștia au creat un loc minunat:Teatrul Ancuța
”Teatrul Ancuța”, a cucerit inimile mamelor în special, care își pot duce copiii la cursurile de actorie, de muzică în timp ce ele își rezolvă probleme personale.Tăticii sunt foarte mulțumiți că nu trebuie să mai alerge să organizeze petrecerile copiilor.Adolescenții își pot testa capacitățile în ”Escape Room”.Mamele pot economisi bani în momentul serbărilor copiilor, închiriind de aici costume minunate.
”Teatrul Ancuta ” este soluția perfectă !
Wolf adrian
Wolf adrian2 ani în urmă
Foarte frumos, păcat ca nu au spațiul din partea cealaltă.
Lavinia Teodora Dumitru
Lavinia Teodora Dumitru2 ani în urmă
Cel mai primitor loc.
PAL TAN
PAL TAN2 ani în urmă
Felicitari pentru tot ce faceti, recomand cu caldura! Urmaresc de foarte mult timp activitatile din aceasta locație mereu sunt impresionata de creativitatea si implicarea celor de acolo. Foarte activi in mediul online. Este o alegere perfecta pentru copilul tau.
Locații recomandate