/Ilfov/Scoala de dans

Centrul Educational Docentisimo

Strada Floare de Cais 3, Otopeni 075100, România

Centrul Educational Docentisimo
Scoala de dans
4.6
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3XC+42 Otopeni, România
+40 766 297 700
docentisimo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Fedor Fabio
Fedor Fabio5 ani în urmă
Nu am decat cuvinte de lauda la adresa centrului vostru! Vara asta l-am inscris pe Rares (8 ani) la centrul vostru si nu a fost nicicand mai incantat de activitatile desfasurate in cadrul cursurilor. Era extrem de entuziasmat de tot ceea ce se intampla acolo, motiv pentru care am decis sa continuam cu aceste cursuri si pe parcursul anului scolar. Acum este considerat cel mai bun elev din clasa la limba engleza, iar asta datorita voua!
Benjamin Boris
Benjamin Boris5 ani în urmă
Copilul meu a fost incantat de cursurile voastre! Tot timpul imi povestea despre cursuri si imi spunea ce cuvinte noi a invatat. Cand a intrat la scoala i-a fost mult mai usor la limba engleza si rezultatele pe care le obtinea au aratat asta. Va multumesc si va recomand cu orice ocazie tuturor parintilor!
Dominic Eduard
Dominic Eduard5 ani în urmă
N-am decat cuvinte de lauda pentru profesorii de la Docentisimo. Am vazut cum se desfasoara un curs, ce activitati si jocuri se fac si cum se distreaza cei mici invatand in acelasi timp. Chiar profi, modern si eficient ceea ce faceti atunci cand vine vorba de invatarea limbii engleze!
Adi Andor
Adi Andor5 ani în urmă
Am pierdut mult timp si la foarte multi bani cu profesori de limba engleza pentru fiul meu care e in scoala primara. Mi se spunea ca nu poate invata ca problema ar fi la el si tot asa. Ii multumesc incontinuu prietenei mele care mi-a recomandat centrul asta pentru ca am observat niste rezultate uimitoare de la inceput. Va multumesc din suflet!
Alin Amadeus
Alin Amadeus5 ani în urmă
Un loc in care am gasit sprijin pentru copilul nostru de 5 ani. Dupa mai multe incercari putem spune ca aici am descoperit profesori talentati, dedicati si mai ales orientati spre ritmul fiecarui copil. Nimic nu se invata fortat, ci cu placere. Multumim Docentisimo!
Mugur Ionescu
Mugur Ionescu6 ani în urmă
Pastorel Nicolae
Pastorel Nicolae2 ani în urmă
Dacă vrei, copilul tău să învețe engleza, este un loc pe care îl recomand.
Silvia Brai
Silvia Brai2 ani în urmă
Locații recomandate