/Constanta/Scoala de dans

TOTAL DANCE CENTER

Strada Călugăreni 22, Constanța 900178, România

TOTAL DANCE CENTER
Scoala de dans
4.5
120 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJQ+GR Constanța, România
+40 773 748 749
total.ong
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–10
Marți: 7–8
Mirecuri: 9–10
Joi: 7–8
Vineri: Închis
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–16
Scrie o recenzie
Alina Mas
Alina Mas2 ani în urmă
Are coregrafe atestate. Oferă cursuri pentru adulți. Distracția e în toi și preturile sunt foarte bune
Ionuţ Pătraşcu
Ionuţ Pătraşcu2 ani în urmă
Este o locație unde te încarci cu energie și bună dispoziție!
Nicoleta
Nicoleta2 ani în urmă
Minunată experiență.
Implicare,profesionalism,energie pozitivă.❤️Am intrat cu un copil timid și inhibat și am plecat cu un copil fericit,dansând.Multumim.
Recomand cu drag.💙💚❤️
Liliana Cernega
Liliana Cernega3 ani în urmă
Recomand din toata inima acest centru! Este un loc unde te simți ca acasă! Iar despre Roxy (Roxana Gurau ) am doar cuvinte de laudă! Îți mulțumim pentru toată munca, răbdarea, perseverența si daruirea depusă zi de zi cu zâmbetul pe buze! Rar mai întâlnești un om care sa facă ceva cu atâta pasiune si sa reuseasca sa transmită mai departe acea pasiune pentru dans. Ești un model de urmat in viata!🤗😙😍
Dina-Iutida Pascalau
Dina-Iutida Pascalau3 ani în urmă
Cel mai bun centru de dans din Constanta. De la oamnei minunati pana la o atmosfera calduroasa si primitoare.

Roxana Gurau m a facut sa ma simt primita intr o familie de dansatori nemaipomeniti care au muncit mult sa ajunga unde sunt acum.

TDC este mai mult o familie in care dupa ce intri cu greu te mai desprinzi de ei, fata un simplu centru de dans.

Merita mai mult de 5 stelute.
Camelia banu
Camelia banu3 ani în urmă
În atenția conducerii scolii si mai ales a părinților:
D-ra ROXANA GURAU, instructor coregraf pentru copii, să facă mai întâi un program de psihoterapie pentru controlul furiei, pentru ca bietii copii de 5-6 anisori, nu trebuie sa i suporte efectele traumelor unei educatii in care tipetele si bataia sunt necesare pt performanță. Așa justifica tânara de 23 de ani comportamentul, necesar chipurile pentru cei ce vor sa devină campioni.
Sunt cuvintele dumneaei: Noi pregătim campioni, eu am fost nu doar certată, ci și batută, pana am invătat :((
Nu poti să-ți duci copilul la balet că afli imediat, că ai intrat in școala militara a Roxanei, unde tipetele crizele de isterie, se justifică, fiind necesare pentru performanță.
Orice copil ajunge acolo se loveste inevitabil de militaria acestei coregrafe: ori este dat afara in lacrimi, ori accepta "performanța" Roxanei Gurău si tremură, isi roade unghiuțele sau face pipi pe el. Copilasii sunt aspru certati si muștruluiți doar daca indraznesc sa ceara la toaleta in timpul orei iar daca stati in apropiere puteti auziti tipetele si urletele acestei coregrafe, careia nu-i imput calitatițile profesionale, însa nu pot sa nu mă intreb ce cursuri de pedagogie a făcut, deoarece mie mi-a lasat impresia ca nu a facut nici unul:(
Filis Brhanovic
Filis Brhanovic3 ani în urmă
Cea mai buna scoala de dans din tot orasul. Se munceste pentru a ajunge la un nivel bun iar instructorii sunt intotdeauna acolo pentru a ajuta. Recomand tuturor celor ce vor sa incerce ceva nou si sa se introduca intr-un mediu foarte primitor in care dansul este modul de exprimare.
Claudia Memecica
Claudia Memecica3 ani în urmă
O școală minunată, cu oameni minunați.
Am fetița la balet, de trei ani, acum are 7 ani, a cărei profesoară este Roxana Gurau.
În acești ani, baletul a devenit o pasiune pentru fetița mea chiar și devotament.
În acest timp, am văzut ce înseamnă o profesoară dedicată trup și suflet care îi conferă sadisfactia de a transforma artistic, copiii din rățuște în niște lebede grațioase
Pentru că baletul, după părerea mea, nu este doar un sport, ci și o disciplină, inteligență și cred și o educație aleasă.
Se atașează de micuțele ei balerine, are o răbdare infinită, nu cred că este ușor să lucrezi cu copii mici să îi modelezi să le acorzi atenția cuvenită la fiecare.
Cred că Roxy nu ar avea asemenea rezultate dacă nu și-ar iubi meseria care implică eforturi și sacrificii care nu tot timpul sunt vizibile. Roxy, îți mulțumesc pentru tot, pentru felul în care ai format-o pe Bianca în acești ani, cu dragostea și răbdarea ta, și ce este mai important cu pasiunea și profesionalismul oferite copilului meu, care te iubește necondiționat pentru îndrumarea ta pe acest drum nou pentru ea, tu ai făcut să fie unul lin și drept
Îți mulțumesc om bun și frumos să rămâi așa cum ești.
Locații recomandate