/Cluj/Scoala de dans

Mind Generation - Centru de Matematica si Informatica pentru copii

Calea Mănăștur 31, Cluj-Napoca 400372, România

Mind Generation - Centru de Matematica si Informatica pentru copii
Scoala de dans
4.9
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH69+J2 Cluj-Napoca, România
+40 747 293 739
mind-generation.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 14–20
Mirecuri: 14–20
Joi: 14–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alice Amalia Carciu
Alice Amalia Carciu2 ani în urmă
Copiii invata aici matematica, informatica si robotica. Fiul meu (11 ani) a participat la o tabara de robotica la Vadul Crisului unde a invatat cum sa controleze un robotel, sa faca diverse jocuri in Scratch sau sa utilizeze platforma MIT Mobile App inventor. Mie personal mi-a placut ca tabara a fost organizata pentru un numar mic de copii (maxim 12), le-au pus la dispozitie tehnologia necesara (roboti, tablete, laptop, conexiune internet), au avut activitati specifice varstei si au trimis zilnic poze si filmulete catre grupul de parinti. Multumim Andreea, Angi si Ligia!
Jose Adrian Neamtu
Jose Adrian Neamtu2 ani în urmă
Destul de delasatori, mai ales inaintea examenului de evaluare nationala la matematica pentru cls VIII-a... ultimul curs l-au tinut cu o saptamina inainte de examen. Pa, copii, succes, bafta la examen, la revedere, ne mai vedem la anul - a fost mesajul lor. Cit despre raspunsul dvs, vorbiti cu d-na M----a Rus, poate nu a dat mai departe cererea mea pentru C----n... Cine stie, ocupata, altele pe cap... Ultima intilnire 17.0620.21 ora 18.20, evaluarea nationala la mate cls VIII-a in 24.06.2021 ora 9.10... 7 zile de pauza la mate inainte de evaluare... Dupa cum vad, a fost o neintelegere la mijloc, sper sa fie cit mai putine in viitor... Am modificat din 2* in 4* deoarece nota copilului a fost peste 9, deci rezultatul obtinut a fost foarte bun.
Renatte Moldoveanu
Renatte Moldoveanu2 ani în urmă
Buna ziua!
Programul a foarte,foarte bun si a dat rezultate remarcabile atat privind cunostintele matematice cat si de incredere in propriile puteri. Din pacate programul scolar nu ne permite sa continuam. Felicitari dnei profesor pentru implicare,adaptare si incurajari!
Ciucanu Stefania
Ciucanu Stefania2 ani în urmă
Georgiana Vladu
Georgiana Vladu2 ani în urmă
Dana G
Dana G2 ani în urmă
Ross The Boss
Ross The Boss4 ani în urmă
Smaranda Crisan
Smaranda Crisan4 ani în urmă
Locații recomandate